Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dopiero co żona

Czuję się od niej gorsza

Polecane posty

Gość dopiero co żona

mam 28 lat, męża czuje sie gorsza od dziewczyny szwagra ona ma 21 lat, studiuje dziennie na jakiejs prywatnej uczelni, rodzice ja utrzymują tzn opłacają jej w miescie mieszkanie, wyzywienie, te studia, ciuchy a ma je bardzo drogie bo same markowe, kosmetyki i jakies wyjscia itp ona sie bardzo pstrokato ubiera tzn no moze to ja nie mam gustu, ostro dosyc sie maluje....ale nie o to głownie chodzi....ona strasznie sie wywyzsza i zawsze cos powie, ze ja sie czuje od niej gorsza :( wazymy tyle samo, mniej wiecej mamy takie same sylwetki a nie jestesmy szczupłe. Ja juz dawno skonczyłam studia ,mam licencjat, szkołe policealną i studia podyplomowe, od lat mam stałą prace, własciwie od matury. Teraz z mezem zbieralismy na slub, sami sie utrzymujemy a i pomozemy czasami drugiemu szwagrowi. Odkładamy na wykonczenie domu. Ja nie jestem przebojowa, lubimy z mezem cisze i spokój...oni ciagłe imprezy. Ona cały czas podkresla jaka to ona zaradna zyciowo, ze zawsze sobie poradzi itp dobija mnie i łapie przez nią doła

Gość dopiero co żona
ciagle przechwala sie jak to wspaniale gotuje, ze jest mistzem kulinarnym...ja gotuje chyba smacznie bo mój mąż wsyztsko zjada ale gotuje tak po domowemu a nie cos wykwintnego ciągle powtarza, ze jest super stylistką ja nie narzekam na nasze finanse ale tak dobrze kiedys nie miałam