Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbgfdg

Czy on chce tylko seksu????

Polecane posty

Gość cvbgfdg

Spotykam się z chłopakiem od dwóch miesięcy...tzn od wtedy chodzimy ze sobą a on ciągle chce żebyśmy się kochali....niby ciągle mówi że możemy zaczekać ile bede potrzebowała ale i ak ciągle nalega...czy on pragnie tylko seksu ze mną a tylko mówi ze mu na mnie zależy czy faceci mają tak wielkie praqgnienie seksu ze nie mogą wytrzymać???co sądzicie...???jeszcze mi powiedział ze powinniśmy to zrobić po miesiącu znajomości i ze go trzymam na dystans...tylko proszę o mądre odpowiedzi a nie wulgaryzmy i głupie dogadywania

Gość cvbgfdg
tzn. pieszczoty to juz uprawialismy i raz wzielam mu do buzi

Gość cvbgfdg
postanowilam sobie ze nie dam mu i nikomu nie dam, tylko do buzi ew anal

Gość cvbgfdg
Nie tylko wtedy mówi ze mu zależy.....tylko często mówi że chce się ze mną kochać no a ja nie chce i potem on twierdzi że mnie nie pociąga i w ogóle no ale tak czy siak nie uprawiałam z nim tego seksu...twierdzicie ze jak sie z nim przespie to mnie zostawi?

Gość ja swojego
męża dopuściłam do siebie po 2 latach. Teraz za to mnie szanuje. Czekał,bo mu na mnie zależało. Musiał zaspokajać siebie sam,dopóki nie zaczęliśmy współzyc.

Gość bmeo
Gdyby mu tylko na seksie zalezalo, to by z Tobą nie był dwa miesiace

Gość cvbgfdg
No właśnie i to mnie zastanawia że jest te dwa miesiące i nadal czeka...dlatego nie wiem czy powinnam z nim porozmawiać o tym i powiedzieć o wątpliwościach czy też przemilczeć

Gość cvbgfdg
No i poradźcie co mam zrobić zeby on tak ciągle nie nalegał, bo mi zaraz ten seks uszami wyjdzie pomimo ze jeszcze jestem dziewica:P

Gość marlenka18
Mój facet czekał rok. I też czasami coś podgadywał, bo miał już 21 lat i był prawiczkiem, kochał mnie i zwyczajnie tego chciał. Ale po 2 miesiącach to jeszcze o tym nie myśleliśmy. Po dwóch miesiącach to pierwszy raz powiedział, że mnie kocha.

Gość marlenka18
Powiedz mu swoich wątpliwościach. Związek opiera się na szczerości. :)

Gość cvbgfdg
No tylko zapomniałam wam wspomnieć ze ja mam 20 la a mój chłopak 26....no i właśnie też mi jeszcze nie powiedział ze mnie kocha więc nie chce z nim iść do łóżka

Gość mój czekał 38 lat
na moją gorącą picz

Gość cvbgfdg
no czyli co powinnam z nim o tym pogadać?proszę o więcej opiniii

jak ci za niedługo powie, że cię kocha :O to też z nim nie idź do łóżka, tylko znajdź innego

Gość marlenka18
Według mnie nie powinnaś z nim iść do łóżka zanim Ci powie, że Cię kocha choćbyś miała 30 lat, a on 36. ;)

Gość marlenka18
No i oczywiście słowa to nie wszystko. Zresztą jeśli kocha to poczeka. :D

Gość cvbgfdg
no ale powinnam mu powiedzieć o tych obawach czy nie???????

Gość bmeo
"jeszcze nie powiedział ze mnie kocha więc nie chce z nim iść do łóżka" o naiwności :o " Zresztą jeśli kocha to poczeka" bzdura

Gość marlenka18
Ale moim zdaniem 2 miesiące to jeszcze nie jest szmat czasu, żeby się znudzić czekaniem.

Gość cvbgfdg
no tylko co ja mam robić skoro on ciągle nalega......:(

Gość marlenka18
W jaki sposób nalega? To mu powiedz, że jeszcze nie jesteś gotowa. Zresztą nie rób tego, jeśli nie jesteś całkowicie pewna... POrzynajmniej takie jest moje zdanie.

ech według mnie chce seksu. oni tak mają:) Jeśli Ty też tego chcesz to nie ma problemu. Jeśli nie... i nie jesteś pewna Jego, bądź zależy Ci na czymś więcej z nim, niżeli tylko na seksie... to powinien zrozumieć, że nie jesteś gotowa. Musisz się liczyć też z tym - że jeśli jest tak jak myślę - to pobawi się i poszuka innej:D

Gość cvbgfdg
No to super niezła perspektywa....:(mam nadzieje jednak że jest inaczej..

Gość cvbgfdg
A nalega w taki sposób że często się "dobiera" do mnie...mam nadzieje że to słowo nie bedzie źle zrozumiane

Gość marlenka18
Myślę, że każdy facet o tym myśli. Każdy normalny. Ale stanowcze NIE powinien uszanować.

Gość cvbgfdg
No to jak mu powiem NIE to wtedy przestaje ale potem znowu próbuje..i tak w kółko....skąd mam wiedzieć na czym mu na prawde zależy???????

Dobrze, że Ciebie pragnie.. Mężczyźnie ciężko jest się opanować.. Dla niego to może być tortura:D Dla mnie by była... ale oczywiście wszystko zależy od organizmu:D Co nie oznacza, że masz się rozkraczyć, aby bidulka poratować;DDD

Gość cvbgfdg
wiem że nie mam znim iść do łóżka bo on tak chce tylko że nie wiem jak powinnam znim o tym pogadać i czy w ogóle...