Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frezol 1988

Dziewczyna po prawej - ladna? Chodzi o twarz

Polecane posty

Gość marlenka18
Mam bekę z Ciebie, SamotnyLat27. Weszłam tutaj pierwszy raz wczoraj i zapewne od jutra już nie będę tutaj siedzieć. I zauważyłam, że większość ludzi siedzących tutaj to albo 12latki, albo zdesperowane stare panny, albo cyniczni faceci itp. Nie wszyscy, ale większość. I Ty SamotnyLat27 sam siedzisz na tej dziwnej stronie "dla bab":, a kur*a chcesz się wywyższać.

Gość yyyhmyyy
szatynka nawet całkiem ładna, można sie oczywiscie czepiac ze worki pod oczami,ale niektorym dodaja uroku, tu na przyklad nie przeszkadzaja. Nie wiem jak cera, ale to chyba zdjęcie niewyraźne powoduje ze widac jakby skóra była trochę zmęczona. Blondynka nie bardzo, rysy jakieś przekombinowane.

Gość gtrgd
a można wiedzieć tak mniej więcej skąd jest ta dziewczyna? Bo wydaje mi się znajoma... no taka przecietna z niej dziewczyna

Gość SamotnyLat27
Bekę to ja mam z ciebie rozwścieczona dziecino. Pewnie ty jesteś tą krzywonosną zmęczoną starą wiedźmą ze zdjęcia, znając cały ten porypany portal i pisanie samego do siebie ludzi. Nie ma to jak zupełnie nie mieć w sobie za grosz samokrytycyzmu, tylko wstawiając zdjęcie myślicie, że jesteście tacy uroczy i zaraz każdy będzie wam chciał wylizać.

Gość fiku miku na patyku lalalalla
ladna ta dziewczyna po prawej

Gość konieczynkaaaaa
ladna dziewczyna, nie powinienes tu wstawiac jej zdjecia, wiadomo ze jak bedzie najladniejsza dzioewczyna to i tak napisza ze brzydka i stara

Gość dwefgrthyjnbv
bardzo ładna