Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Pomożecie mi zidentyfikować co to jest? :( do choleryyyy....

Polecane posty

powiedział że mogłby ogladac moj uśmiech forever no a pozniej że cos tam dobra to pogadamy pozniej a ja że nie chce być clingy (czyli taka jakas natrętna bo powiedział że nie lubi takich lasek) a on że nie jestem jego gf więc wszystko w porządku :o czyli powinnam się cieszyć?

girlfriend.... p.s przyznam że zrobiło mi się przykro :( bo myślalam że jednk jestem jego dziewczymą :D :o nie wiem co dalej

czyli, że możesz być clingy,a on to zaakceptuje :D poważnie? związek przez internet? czy tylko żartujecie?

tż towarzysz życia jak ktoś napisał ale co ciekawe w Polsce używamy skrótów sb - somebody sth - something a oni nie wiedzą o co chodzi :D (a byłam pewna że to wymysł obcokrajowców :D ) pijany- dzięki :) w takim razie bede mu sie narzucac :classic_cool: chociaż gdyby nie chciał to przecież by nie gadał związek przez internet czemu nie :) chociaż on mi nie zaproponował :( chyba nie traktuje mnie poważnie 😭

martwię się że nawet do łózka nie chce mnie zaciagnać :( bo na początku chciał żebym zdjęła koszulke, potem mówił że jestem hot a teraz już mi nie mówi takich rzeczy :(