Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie ma instrukcji

Dostałam głupi prezent

Polecane posty

Gość ta co nie ma instrukcji

Niedawno dostałam w prezencie używany telewizor, przysłany z Włoch. Jest bardzo duży, wielkości dawnego ruskiego telewizora marki"Rubin". Jako że jestem ubogą studentką, bardzo się ucieszyłam z prezentu, w pierwszej chwili, oczywiście. Myślałam że będę mieć duży obraz, prawie jak plazma TV. Niestety ja nie umiem tego telewizora zaprogramować. Przeszukałam juz cały internet i nigdzie nie znalazłam jak się go programuje żeby działał na polskiej ziemi. To cudo to: " MIVAR 28 S3 STEREO TVD" . Jak dotąd to katastrofa, nie mogę nic w nim oglądać. Noszę się już z zamiarem wyniesienia go na śmietnik, lecz jest tak strasznie ciężki, że dwie osoby muszą go nieść, do serwisu też nie zaniosę, bo jest za ciężki. No i tak siedzę sobie wieczorami i patrzę w ten mój telewizor (prawie plazmę) i mam ochotę butem walnąć w ten kineskop.....

Gość uuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyłłłłła
Moja ciotka robiła remont w piwnicy i dała mi dżem śliwkowy. Przyszłam do domu i przyglądam się słoikowi, no bo takiego jeszcze nie widziałam, trochę się różnił od tych co kupuję. Spoglądam na datę a tam???? Produkcja 1978 rrok. Dżem śliwkowy miał koło czterdziestki, w smaku niczego sobie. Wyprodukowany był w jakimś przedsiębiorstwie owocowo-warzywnym. Z rzeczy dziwnych to jadłam kiedyś dwudziestoletnie ogórki z puszki. Puszka była lekko podrdzewiała ale korniszony z niej - palce lizać. W TV niedawno była afera z 20 letnim mięsem sproszkowanym z puszek, nie rozumiem po co ta cała aferta.

Gość uuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyłłłłła
Sorry to nie był Dżem to były Powidła Śliwkowe.