Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnyLat27

Chodzenie z dziewczyna na pizze jest bezsensowne

Polecane posty

Gość SamotnyLat27

Jak sie idzie samemu mozna wiecej zjesc, a tak trzeba sie dzielic. Najgorsze sa dziewczyny, ktore nie chca placic na pol. Normalnie zalosne

Gość marlenka18
Ja nie płacę. Chyba, że mój facet ma pusty portfel. Żałosny, cyniczny człowieku.

Gość SamotnyLat27
Stac mnie, ale mam jedną zasade - place tylko za siebie

Gość marlenka18
Mam bekę z Ciebie, SamotnyLat27. Weszłam tutaj pierwszy raz wczoraj i zapewne od jutra już nie będę tutaj siedzieć. I zauważyłam, że większość ludzi siedzących tutaj to albo 12latki, albo zdesperowane stare panny, albo cyniczni faceci itp. Nie wszyscy, ale większość. I Ty SamotnyLat27 sam siedzisz na tej dziwnej stronie "dla bab":, a kur*a chcesz się wywyższać. Z tym podejściem do końca życia będziesz samotny.

Gość SamotnyLat27
Wole narazie byc samotny. Poza tym zwiazek z kobieta, ktora trzeba utrzymac mija sie z celem

Gość marlenka18
Oczywiście, dobrze jak pracuje i kobieta, i facet. Ale jesteś żałosny. Żałosny.

Gość sdsdssddsdds
skoro takie uprawnienie to ty rodzisz jedno dziecko twoja kobieta drugie najpierw ty ruchasz ja a potem ona ciebie sztucznym fiuem w dupe chamie :D

Gość sdsdssddsdds
zreszta prawdziwi faceci sie nie uzalają jak pizdy na forum ze musza płacic za kobiete :D

Gość marlenka18
CIŚNIJMY MU. WYTYKA LUDZIOM RÓŻNE RZECZY, A SAM PEWNIE JEST TAKI BRZYDKI, ŻE ZAMIAST WYJŚĆ DO LUDZI SIEDZI NA KAFETERII.

no to tajemnica twojego nicku została rozwiązana 🖐️ p.s nie żeby mnie to szczególnie interesowało 😴

SamotnyLat27 Bekę to ja mam z ciebie rozwścieczona dziecino. Pewnie ty jesteś tą krzywonosną zmęczoną starą wiedźmą ze zdjęcia, znając cały ten porypany portal i pisanie samego do siebie ludzi. Nie ma to jak zupełnie nie mieć w sobie za grosz samokrytycyzmu, tylko wstawiając zdjęcie myślicie, że jesteście tacy uroczy i zaraz każdy będzie wam chciał wylizać. jestes bosky 😘

Gość SamotnyLat27
Jestem samotny z wlasnego wyboru, to chyba jasne

Gość marlenka18
Nie, moja droga. Uważam, że jestem ładna (piękna nie, ale nie brakuje mi niczego). Siędzę teraz na kafeterii, bo mój facet wyjechał do pracy za granicę i takiego doła małego złapałam. I nie jestem samotna.

Gość marlenka18
A poza tym nie wstawiłabym w życiu swojego zdjęcia na żaden portal, bo potem by mnie wyśmieli wszyscy znajomi, że tutaj siedzę.

Gość SamotnyLat27
Jestem samotny z wyboru - nie jestem typem faceta, dla ktorego liczy sie tylko wyglad kobiety. Jest jeszcze jedna wazna rzecz - podejscie do zycia np. oszczednosc

Gość marlenka18
Oszczędność. Mmm. Pewnie chodzisz w dziurawych spodniach dla oszczędności. Sorry, ale irytuje mnie ten człowiek.

Gość SamotnyLat27
Nie jestem skapy - skapy nic nie kupuje, a oszczedny kupuje to, co jest niezbedne. Czy wy naprawde nie widzicie roznicy?

Gość marlenka18
Ale co jest niezbędne? Niezbędne jest wydawanie pieniędzy.

Gość SamotnyLat27
Mam swoje hobby, na ktore wydaje kazda sume. Oznacza to, ze nie jestem skapy.

Gość marlenka18
W ogóle dlaczego ludzie, którzy spędzają na tym portalu najwięcej czasu (co od wczoraj zauważyłam) nie śmieją się z siebie tylko z innych?