Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindzia

Czy ja wg was jestem wypindrowana????

Polecane posty

Gość pindzia

Czy chodze wypindrzona na uczelnie? Jak myslicie? -makijaż: rzęsy wytuszowane, czasem eyeliner na gorna powieke, puder niewidoczny, naturalny, błyszczyk, czasem szminka w kolorze czerwieni -włosy rozpuszczone, wyprostowane -paznokcie pomalowane na czerwono -przykładowy ubiór: jeansy, bluzka z koronką, botki na koturnach -z biżuterii pierścionek i małe kolczyki

wydaje mi się, że tak można nazwać kobietę dbającą o swój wygląd. przesadą będzie nadmiar? jeśli zachowujesz elegancję to nie masz się czym przejmować ;)

Gość pindzia
jaki charakter maja wypindrowene dziewczyny w takim razie?

Gość pindzia
króliczek-no bo czasem si,ę dziwnie czuje, bo moje znajome z kierunku np. nie malują się w ogole, albo noszą dresy, zadnej bizuterii, troche dziwnie się czuję , nie chce wyjsc na paniusię, ale lubię taki styl jaki mam.

Miałam na myśli, że nawet wcale nie "zrobiona" dziewczyna, za to pewna siebie i ładna może sprawiać wrażenie bardziej wypindrowanej niż inna wystrojona i wymalowana :) zależy jak sie zachowuje.

Gość niedowiarydocholery
Czerwona szminka na uczelnię? Przesada.

większość dziewczyn z mojej grupy chodzi w dresach i nawet przetłuszczonych włosach. nie dbają o wygląd. dlatego jak ktoś nazywa mnie wypindrzoną damulka tylko dlatego, że lubię estetyczny i elegancki wygląd to jest to co najmniej śmieszne... trzeba znać umiar. no i klasa, ale to już nie tylko kwestia ubioru. jeśli lubisz i się dobrze czujesz - nie zmieniaj. masz prawo być zadbaną ;)

Gość pindzia
oj ona nie jest taka czerwona ze rzuca się w oczy..tylko taka blada czerwona, nie wiem jak to opisac

Gość niedowiarydocholery
Jak dla mnie każda niecielista szminka powinna być zarezerwowana na wyjścia, nie do takich miejsc jak szkoła. A już na pewno czerwień. Po prostu kojarzy mi się to z brakiem smaku, jak kolor jest mocny, to nawet z wulgarnością. A na co dzień kolor ust powinien być cielisty albo podkreślony błyszczykiem. Poza tym nie mam zastrzeżeń. I nie nazwałabym Cię "wypindrzoną dziewczyną". Raczej bym broniła Ciebie przed kimś kto tak mówi, argumentując ty że każda kobieta powinna dbać o siebie i zawsze wyglądać ładnie i elegancko.