Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkwarka98767

Do facetów !! czemu tak jest??

Polecane posty

Gość pinkwarka98767

a więc tak wczoraj w klubie obserwowałam sytuacje panna w mini ,czarna dosc atrakcyjna ,tak mi sie wydaje bawi sie z kolesiami nie byle jakimi zresztą. aż wpada blondynka(z mojej dawnej szkoły) z kręconymi włosami w krótkim topie i spodniach jak by szła na siłownie i wszyscy jak psy do niej lecą.jak to jest czy naprawde wszyscy maja słabosc do blondynek??

Gość okulejszyn
ja mam slabosc do wszystkich ladnych

Gość adusa5566
taka prawda idąc na impreze z blondynką z góry ona jest wyrywana przez facetów.wkurwia mnie to nie samowicie,,,bo nie jestem brzydka,

Gość okulejszyn
czarn emaja czesciej ostrzejsze rysy twarzy a naturalne blond lagodniejsze reszta podobna chyba dlatego

Gość pinkwarka98767
nie wiem czy ma to cos..nie będę linków wstawiała . ale z tego co widac z nikim jej nie widziałam na powaznie. przerażają mnie takie panny,one mogą wszystko,

Mój jest ze mną, a jestem ciemna bruneta, ale komplementuje blondynki. W sumie komplementuje kobiety z seksapilem, niezaleznie od odcienia włosów. A mnie amej bardzo jasny blond na włosach się podoba, więc może coś w tym jest. choć uwielbiam tez ciemną czekoladkę. Nie to ładne co ładne ale co sie komu podoba.

Gość ania98778
mój facet męczył mnie przez jakis czas abym przefarbowała sie na blond. ......

Gość Mariusz-Gdynia
Mi wszystko jedno brunetka czy blondynka byle nie paliła papierosów ponieważ każda która pali jest dla mnie zerem