Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa ankieterka

w jakich sklepach kupujecie ubrania

Polecane posty

Gość ciekawa ankieterka

jw

Gość wrtwtwt
ja na bazarze i pierdole te wasze drogie sklepy

Gość moj sposob na przeziebienie
zalezy co sie trafi, czasem second hand, czasem bazar, czasem supermarket ale i w sieciowkach mi sie zdarza jednak tylko na promocjach bo ceny sa zazwyczaj z dupy wziete

w sieciówkach. zazwyczaj dwóch 1. river island. 2. zara. zawsze mam pewność, że jak wejdę do tych sklepów znajdę to czego szukam,a nawet i więcej :P

Gość ...ot..co...
cubus, h&m, bershka, czasami stradivarius i new yorker, bardzo rzadko orsay, mango, zara i inne sieciowki :P

Gość moj sposob na przeziebienie
a jesli chodzi o sieciowki to camaieu albo tally wejl najbardziej lubie, jesli chodzi o obuwie czy torebki to kazar

Gość balbinaaaa, czo robisz?
w auchanie:)

Gość gość
Moim sprawdzonym sklepem z sukienkami jest Danvera.pl duży wybór, niskie ceny, świetna jakość,szybki czas realizacji:) Najfajniejsze jest to że szyją tam na miarę więc nie ma obaw że coś nie będzie pasowało, sukienki świetnie dopasowują się do ciała tuszując to co zbędne:)

Gość gość
Ja kupuję ciuchy w wielu sklepach, jednak mam swój ulubiony - http://superstar-originals.pl/ Tam kupuję bluzy i koszulki adidasa. Nie lubię przepłacać, a u nich mogę sobie zamówić koszulkę parę dych tańszą niż w sklepie producenta. Ciuszki są 100 % oryginalne, przesyłka jest za free, dla mnie super.

Gość gość
ja w ciuchbudzie w dzień dostawy. Nowe rzeczy.

Gość gość
ORSAY. To nie jest aż taki drogi sklep. Są droższe.

Gość KRAINA CZARÓW I PERFUM
Na przecenach w New York Carrefour Lumpeksy Giełda

Gość gość
Ja od dłuższego już czasu robię zakupy w sklepie internetowym danvera i zdecydowanie mogę go polecić. Odzież bardzo stylowa i do tego świetnej jakości

Gość gość
ja lubię orsay i pimpkie, może nie są zbyt tanie dla bezrobotnych, ale jak mam coś kupić nowego, to właśnie tam....a czasami w lumpeksie, ale bardzo rzadko można znaleźć coś ładnego

Gość gość
Cameau bo mają proste i kolorowe rzeczy, (a nie badziewia z nadrukami) i dobra bawełnę. Nie tracą koloru i się szmata nie robi po praniu. a tak to czasem Orsay, Taranko jak jest promocja, H&M, nigdy C&A bo sie własnie robią szmaty.

Gość gość
Vero Moda, H&M, Madonna, S.Oliver... w Niemczech

Gość gość
Dobrym i wartym polecenia sklepem jest danvera Sama kupuje w nim od dawna i nie zawiodłam się :) bardzo duży wybór sukienek w większych rozmiarach i szybka dostawa to ich zalety:)

Gość gość
sukienki-' danvera'

Gość gość
ja kupuje od jakiegoś czasu w większości na www.lilumoda.pl

Gość gośćferfe
ja kiedyś tylko Orsay a teraz jest dla mnie za "elegancki" potem tylko w New Yorkerze teraz już nie bo rzeczy są dla nastolatków i jakość beznadziejna. Teraz głównie H&M i bardzo lubię Vero Mode. Resztę z doskoku.

Gość gość
Simple

Gość gość
tia h&m powala za to jakością, wszystkie bluzki po dwóch praniach sprane jakby miały z 10 lat ... :o

Gość etina8
Najczęściej zaglądam tutaj http://www.kodymody.com/pl/bluzki-i-topy . Sklep Kody Mody jest naprawdę rewelacyjny. Maja tam odzież dobrych projektantów. Warto tam zaglądać od czasu do czasu, bo można tam zrobić naprawdę rewelacyjne zakupy.

Gość gość
Ostatnio najwięcej przebywam w skateshopach :) Teraz planuje kupić koszulkę gangu albani http://www.hustla.pl/gang-albanii/ tutaj jest dostępna :D w ogóle cały ten sklep jest dla mnie ekstra odkryciem, tyle marek w jednym miejscu :D Nie lubię sklepów stacjonarnych z racji tego, że zazwyczaj jest tam mały wybór i nie lubie chodzić po sklepach :/