Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana :(

Największy ból w życiu?

Polecane posty

On leżenia się raczej kręgosłupa złamać nie da ;) Taak, miałam wypadek kilka lat temu, nawet miałam później własne 4 kółka.

teraz już chodzę. Kręgosłup jak każda kość, zrasta się po pewnym czasie. Ja, na szczęście, nie przerwałam rdzenia bo uderzenie zamortyzowały dyski. Ale swoje na kółkach przejeździłam.

Rhovannion - aż mnie dreszcz przeszedł, nie potrafię sobie tego nawet wyobrazić....

Gość Dardamel
Biopsja nerki bez znieczulenia, lewatywa podczas zatwardzenia oraz łyżeczokwanie macicy (również bez znieczulenia). :D

Potwierdzam ból złamanego kręgosłupa.....wszystko przy tym wysiada tak boli... mia,lam złamany odcinek lędźwiowy od l-2 do l-5...kilka miesiecy męczarni, operacji, wózek...i pamiątka w postaci blizny...już chodzę.

Gość mamusia synusiaaaaa
1. porod 2. przytrzasnęlam sobie palec i odszedł mi paznokieć, złamał sie paliczek w palcu wskazujacym :-( siedziałam i kiwałam sie z bolu :-(

utrata dwójki dzieci - 10tc i 6tc, zarówno fizyczny ale jeszcze bardziej psychiczny

Gość dla mnie na tę chwilę ...
...ból zęba oraz ból porodowy, tzn. skurcze, bo sam poród trwał ok. 15 min...dało się wytrzymać, do tej pory na szczęście żadnych innych, gorszych nie doświadczyłam, mam 25 lat...

ból zębodołu po usunięciu zęba i "niezrobieniu się" skrzepu - czyli otwatra kość na powietrzu ryczałam sobie po cichu z bólu godzinami, żadne środki przeciwbólowe nie dawały sensownej ochrony ból przy nastawianiu zwichniętego łokcia, ale to krótko ból przy skręcie jelit i niedrożności układu pokarmowego, aż do utraty przytomności

Gość hgghtht
ból jaki czułam po gdy kilka godzin po cesarskim cięciu pielęgniarka kazała mi wstać.Pożygałam się z bólu.

Gość SchizaSchlanejLaski
Moj najwiekszy bol to zlamanie otwarte.

Gość zezezee
rozabrany czyrak pod posladkiem ( pol doopy ropy ) i 9dniow czyarak ponizej pempka

Gość zdradze wam i już
Popiliśmy kiedyś po pracy (lata 80te)na skraju lasu podobno karzdy sie ullulał dokładnie ,ja też obudziłam sie na drugi dzień,nikogo już nie byłoale byłam razebrana ,wyd**czona ,wyr**ana ,a mój dzyndzel sie nie mieścił w mojej dłoni,nie wiem kto może to z zewnątrz obcy lub stado niewyżytych dzieci na mnie trenowało lub mnie ciągli jak na holu za dzyndzel.ból straszny i o chcicy przez miesiąc.

Gość stasia 9090
przytrzaśniecie czubka palca drzwiami to dopiero ból

Jak bylam mlodsza, 'hustalam' sie z siostra na krzesle tuż przed kaloryferem, wkoncu ona mnie puscila i wylądowalam czołem w sam srodek kantu kaloryfera.

bolu teraz nie pamietam, ani to jak szybko znalezlismy sie na pogotowiu.. ale blizne mam do teraz, na szczescie nie jest widoczna zbytnio.

Gość gdfgdfghfdhd
mam teraz ból lewej nogi od stopy do połowy nie moge zmienić pozycji ani przesunąć jej w inną strone wstać ni uklwknąąć od wieczora w czwartek pogotowie nie przzyjedzie bo drobnostka a rodziny wyjechał na łykend,tabletki nimesil nie działa i inne też.

Gość gdfgdfghfdhd
podobno to rwa kulszowa ale to dopiero pierwszy raz taki mam ból w tej okolicy,i możebyć od kregosłupa tak mówią mi znaiomi koledzy,nie wiem jak długo bedzie trzmać.

Gość A L
Poronienie

Gość nduehwrfghewiugfwuighfwu
Ból przy wyżynaniu się ósemki - raz myślałam, że zwariuje, wzięłam całe opakowanie tabletek, nic nie przechodziło, w desperacji wzięłam nóż i przecięłam sobie dziąsło - ale i tak nic to nie dało :D W końcu chyba zemdlałam, nie pamiętam. Ból menstruacyjny - skurcze pierdolone, zemdlałam też. Raz atak migreny - płakałam całą noc, chyba w końcu padłam ze zmęczenia. Mam 18 lat i aż się boję co będzie dalej :D

Gość PasztetyZostwiamWam
rozsan Potwierdzam ból złamanego kręgosłupa.....wszystko przy tym wysiada tak boli... mia,lam złamany odcinek lędźwiowy od l-2 do l-5...kilka miesiecy męczarni, operacji, wózek...i pamiątka w postaci blizny...już chodzę. Sorry ale przy uszkodzeniu odcinka ledzwiowego to raczej bys nie chodzil :)

PasztetyZostwiamWam - większej bzdury nie słyszałam. Ja miałam złamany lędźwiowy i chodzę. Po prostu nie zawsze dochodzi do przerwania rdzenia kręgowego i trwałego kalectwa, ludzie... Najpierw się trochę zorientować, a potem pisać.

Gość PasztetyZostwiamWam
Wiec tepaczko nie miałas ZŁAMANEGO a uszkodzony. Złamanie zawsze powoduje uszkodzenie rdzenia.

Gość zxderr
Atak kamicy nerkowej - nie życzę nikomu :O Dopóki go nie miałam najgorszym bólem wydawał mi się atak wyrostka ale to było sto razy gorsze Ból porodowy dopiero przede mną ale po komentarzach widzę, że nie ma lekko :O

Ale ty pierdolisz. Ty wiesz lepiej co miałam, a czego nie... Otóż przyjmij do wiadomości, że złamanie kręgosłupa nie jest równoznaczne z przerwaniem rdzenia. Kręgosłup może się złamać na kilka różnych sposobów. Nie zawsze kręgi łamią się rozrywając rdzeń. Ale oczywiście ty wiesz lepiej, przeleżałeś ze mną pół roku w szpitalu, kolejne pół przejeździłeś na wózku, przeszedłeś setki zabiegów, konsultacji i do dzisiaj żyjesz z ciągłym bólem kręgosłupa i porażoną kończyną.

Gość PasztetyZostwiamWam
Ale oczywiście ty wiesz lepiej, przeleżałeś ze mną pół roku w szpitalu, kolejne pół przejeździłeś na wózku, przeszedłeś setki zabiegów, konsultacji i do dzisiaj żyjesz z ciągłym bólem kręgosłupa i porażoną kończyną. Zalisz sie, liczysz na wspolczucie?! Wiesz ile ludzi tu piszacych jest na wozkach, podczas naswietlan po stracie dzieci, po operacjach?1 Ale tylko ty taka biedna pokrzywdzona przez los. Tepaczka