Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkaaaaaaaaaa

jak się wykręcić?

Polecane posty

Gość idiotkaaaaaaaaaa

Spotkałam sie z chłopakiem pozananym przez internet, do tego czasu pisaliśmy dosyć długo, wysłał mi zdjęcie, i nawet się spodobał. Ale po spotkaniu dosłownie porażka. Nie chodzi o jego charakter, bo jest miły i inteligentny, ale po pierwsze, to zdjęcie chyba nie było jego! nie wiem jakim cudem na tym zdjęciu wygląda normalnie, a w rzeczywistości, chudy, kościsty, z krzywym nosem, rude włosy! (na zdjeciu nie bylo tego widać!!!!) blady jak ściana. Po drugie, koszmarna wada wymowy!!! Ja pierdole, że ja muszę zawsze tak trafiać. To niesprawiedliwe. Czuję się oszukana, a z drugiej strony, wiem ze mu sie podobam, widziałam jak na mnie patrzył, i w ogóle jestem w czarnej dupie bo go lubie :( muszę się z tego jakoś wykręcić...z koazdym kolejnym smsem bedzie cięzej

Gość routerEraTMobile
normalnie powiedz że go lubisz i tyle. Chyba powinien się zorientować po tym "lubię" że nie masz na nic więcej ochoty. Chociaż z facetami to różnie bywa :O 🖐️

Gość Sanders29
kiepski zwiad zrobilas, trzeba bylo mu dac dupy i wiedzialabys jaki jest w łóżku - wtedy mialabys pełny obraz faceta

Gość znajac życie
pewnie sie okaże ze w lozku jest tak slaby na jakiego wyglada... :(

Gość wachmistrz
ale powiedz, gdy widzisz swoje odbicie w lustrze to widzisz księżniczkę, czy czarownicę na miotle ?