Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nolife

moje życie jest żałosne

Polecane posty

no chciałam się na jakieś małe bzykanko umówić ale mam specyficzne upodobania,bo lubię kloce na cycki i zabawy strap-onem :o

Gość no life
ciekawe, że ludzie mają w sobie tyle energii, żeby jeszcze podszywać się pod jakąś no life... 🖐️ :classic_cool: abcdefghijkIlmn - właściwie to spotykam się z jedną osobą, ale to niewiele w porównaniu z moimi znajomymi, którzy praktycznie cały czas imprezują :o

Gość no_life
mogę charytatywnie wesprzeć jakiegoś prawiczka 👄

me do not - kiedyś o tym myślałam, ale jestem strasznie nieśmiałą osobą (wręcz chorobliwie) i dużym stresem dla mnie jest poznawanie nowych osób... między innymi dlatego nie chodzę na normalne lekcje (w kilkuosobowych grupach) do szkoły językowej, tylko uczę się indywidualnie. zdaję sobie sprawę, że przez to sama ograniczam sobie możliwość poznania kogoś, ale nic nie mogę na to poradzić. zaczerniłam się, inaczej nie da rady :D

Musisz się przełamać. A dla mnie bardziej krępujące byłoby nauczanie indywidualne, sama chodzę razem z grupą. Tylko, że ja zapisałam się do grupy, która ma mniejsze umiejętności niż ja, żeby nie wyjść na głupka :) Ale to inna sprawa. Ja kiedyś jak dużo piłam to byłam pewniejsza siebie, ale to tylko na chwilę. No musisz się przełamać :)

No life musialas miec zycie typu takiego ze ktos Ciebie ciagle ponizal. Za nic. Jestes warta duzo, jestes dobra wspaniala osoba, taka jestes , nic na to nie poradzisz. Ktos kto poniza taka osobe jak Ty jest nienormalny.

me do not - Haha, też bym tak pewnie zrobiła z tą grupą jak Ty ;) Ech, ja kiedy się napiję to jestem inną osobą, wesołą, już nie taką nudną jak teraz... już mi to ktoś nawet powiedział. Ale cały czas pijana niestety nie mogę być. abcdefghijkIlmn - jest w tym niestety trochę prawdy, był w moim życiu pewien czas, kiedy przez środowisko w jakim się znalazłam wpadłam w, hm... załamanie psychiczne i od tego czasu nie jestem już taką osobą jak przedtem. Zdarzyło się to jakieś 4 lata temu, ale skutki odczuwam do dziś.

Wiem ze brakuje normalnych ludzi na swiecie i na tym forum, trudno z takimi miec do czynienia natomiast tak oni juz dzialaja, tak byli wychowani są slabi bo takie 'normy' wyniesli z domu. Potem zaczepiaja na ulicy maja wąty do NORMALNYCH ludzi (zapamietaj sobie) o to, ze wlasnie są slabi i my im nie pomoglismy. My, dobrzy ludzie za kogo sie uwazamy? Nie pomoglismy takiemu skinowi czy gangsterowi bo oni oczekiwali pomocy u innych i teraz sie mszcza na nas. Na zlych sie nie mszcza bo przywykli do takiego ponizania ich samych i wlasciwie takiego zachowania ich podswiadomosc oczekuje.

niby musi :( najwyżej po prostu stwierdzę kiedyś, że zmarnowałam sobie życie. i będzie to tylko moja wina. :o

No właśnie nie możesz do tego dopuścić. Życie masz jedno i jak np będziesz się wstydzić czegoś zrobić, to sobie pomyśl, że druga taka okazja się nie powtórzy. Ja tak sobie myślę o ludziach. Np. mam koleżankę, jest fajnie i wogóle, ale później nasze drogi się rozchodzą. I to jest dziwne uczucie jak sobie pomyślę, że przez całe moje życie jej już nie spotkam.

Staram się, ale to nie takie proste. Na razie czekam żeby się stąd jakoś wyrwać, do innego miasta, na studia. Może wtedy coś się zmieni. Dzięki me do not i abcdefghijkIlmn za to co tutaj napisałyście :)