Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krwiak w ciąży help

krwiak w ciąży, lekarz kazał leżeć plackiem i po 3 dniach

Polecane posty

Gość krwiak w ciąży help

plamienia ustały i po 2 dniach bez plamień wstałam i one znowu się pojawiły, co dalej, dalej leżeć trzeba? skoro nie pojawiały się przez 3 dni to chyba już lepiej jest?

leż skoro kazał lekarz jak nie wiesz co robić jedziesz na prywatną wizytę by długo nie czekac

Gość krwiak w ciąży help
ale skoro już przez kilka dni nie było plamień wcale to chyba jest dużo lepiej prawda?

no ale skoro po 2 dniach jak wstałaś znó się pojawił czyli tak kolorowo nie jest

Gość krwiak w ciąży help
wiadomo, że nie szaleję ani nic, ale tam herbate sobie zrobię czy usiądę na chwilkę sobie, takie pierdoły to chyba mogę prawda? jak to jest z tymi krwiakami? to trzeba całkowicie leżeć i kompletnie nie wstawać tylko do ubikacji???

Gość ja z krwiakiem
Leżałam 2 tyg w szpitalu i 5 tyg w domu i dopiero wtedy na usg było widać że sie wchłonął. (Miałam wg lekarza małego krwiaka). Dziewczynie która ze mną leżała na sali duży krwiak wchłonął się po tygodniu. Więc różnie to bywa, ale skoro plamienia nadal są to myśle ze trzeba leżec.

Gość ja z krwiakiem
No i w szpitalu mówili że jak najwięcej leżeć, nawet nie siedzieć. Ale tego Ci nikt nie powie bo pewnie to różnie bywa. O takich rzeczach powinien decydowac lekarz.

Gość krwiak w ciąży help
szczerze nie rozumiem tego, niektóre dziewczyny mają plamienia itd. krwiaki i piszą, że lekarze pozwalają im normalnie nawet do pracy chodzić, od czego to zależy

Gość ja z krwiakiem
Nie mam pojęcia od czego to zależy. Ja leżałam długo bo ciągle plamiłam niewiele ale się utrzymywało. Też czytałam o dziewczynach które nie leżały chodziły do pracy i było ok. A gin nie dał Ci zaleceń? Nie powiedział jak ma to wyglądać .w końcu robił usg i widział jak duży jest krwiak.

Moja znajoma też miała krwiaka i miała poczatkowo plamienie i wyszla ze szpitala bo bylo ok po 2 dniach wrocila z krwawieniem. musiala lezec chyba z 3 miesiace i urodzila zdrowa coreczke :) niestety musisz lezec do wizyty i wtedy sie dowiesz co masz dalej robic.