Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_nowa123

bolące biersi i sutki . ?

Polecane posty

od wczoraj pobolewają mnie piersi i sutki. Miesiąc temu dostałam okres 18 . A dwa miesiące temu 24 . ciąza to raczej nie jest (bo seks uprawiałam 2 miesiące temu i miałam mieisączki) dodatkowo zrobiłam test i wyszła jedna krecha) Myślicie ze te bóle na okres ? Tez tak macie ? Pamietam ze miesiąc temu tez mnie leciutko sutki pobolewały. Chyba ze to ciąza , czego bym nie chciała i raczej jest niemożliwa.. Podejrzewałam ją dlatego zrobiłam test.. No i plamienia były w dodatku ze skrzepami .

ból piersi to wynik podwyższonego progesteronu, którego skok następuje po owulacji i spada przed/w trakcie miesiączki. Jest to zupełnie naturalne, ja mam w niektórych cyklach bóle piersi od owulacji czyli prawie 2tyg, w innych kilka dni, a czasami wcale. Wszystko zależy od poziomu prog w danym cyklu

dzieki bardzo za super odp :) czyli to u mnie normalne ? jestem po owulacji i przed miesiączką dlatego tak jest ?

U mnie to standard, bolą mnie od 17 dc i ból nasila się aż do miesięczki. czasami nie do wytrzymania a czasem tak lżej, kiedyś tego nie miałam dopiero rok po porodzie sie zaczęły te bóle.

przeczytaj mój wcześniejszy post- 2tyg, kilka dni, wcale. Zależy to od poziomu progesteronu, w każdym cyklu jest inny i tego nie przewidzisz. Niektóre kobiety mają zawsze tak samo, dokładnie po owulacji aż do miesiączki.

Gość nie_kontolowana
bo ja mam wiekszy brzuch w okolicach pepka .. z 5 cm pod pepkiem i nad... co to może byc ? ciąza ? tylko tak pytam.. W sumie to nie wierze w ciąze bo zrobilam 2 testy które wyszły negatywne.. A po za tym mam miesiączki. Co prawda skąpsze i krótsze ale moze to przez to ze schudłam 10 kg.. seks uprawialam 10 wrzesnia . A moze to jelito i przez to ten brzuch .. Bo czesciej sie załatwiam itd . Mozecie wyrazić swoją opinie ?