Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wy NIEDORAJDY ZYCIOWI

KTO NIE PLACI SOBIE SAM JEST ZEREM ZA WESELE

Polecane posty

JA PLACE SOBIE SAMA zarabiam 1000 zl, mieszkam z ojcem i odkladam na wesele, a wy cioty zajebane nie macie nic i nic nie odkladacie wiec spierdalajcie z tymi wystawnymi weselami. ja jestem kims, bo sama zbieram, a wy sie pierdolcie. Mam meza bedzie mnie utzymywal, ale jak bierzecie od starych to jestescie niedorajdy!!!!!!!!!!!!!!

to racja !!!!

Gość stara mężatka
a mi płacili rodzice za wesele,ja kupi,łam sobie suknię i inne rzeczy a kase na wesele miałam mogłam sama zapłacić ale rodzice chcieli to nie mogłam im odmówić

Gość Nie powinno
Ciebie obchodzić, kto komu płaci za wesele i dlaczego.

Gość xvhd
Chyba komus zal dupe sciska i zazdrosci.

Gość paloma_25
tez uwazam ze ktos kto napisal ten post jest tak zgorzknialy swoja sytuacja zyciowa i przemawia tu glownie zazdrosc. KAZDY robi jak chce i nikomu naprawde nic do tego!

Wiesz współczuję Taka zazdrosc Cie zzera ze az w oczy bije:P Nam wesele wyprawili rodzice bo taki zwyczaj w moich stronach Nikt sobie sam wesela nie opłaca Wiec szkoda mi ze az tak Cie to boli ze wylewasz zale na forum

Gość erwwwwa
Nastala jakas nowa moda z tym placeniem za siebie. My z mezem tez chcielismy zaplacic, bo bylo nas na to stac, ale rodzice powiedzieli, ze nie ma mowy, ze to jest ich obowiazek i koniec. Byli wrecz oburzeni i obrazeni, gdy powiedzielismy, ze my zaplacimy. Inna sytuacja jest, kiedy rodzicow nie byloby stac na taki wydatek.

Gość erwwwwa
Dokladnie. Moja mama powiedziala, ze to jest obowiazek rodzicow, taka jest tradycja i koniec kropka :) Nie moglam nawet dyskutowac.

No u mnie podobnie:)Opłacenie wesela to kwestia rodziców - taki ostatni wydatek na dziecko:P Nawet mówi się :"jeszcze tylko wesle wyprawic dziecku i koniec wydatków":P

Gość jesteś dla mnie wzorem
zarabiasz 1000 zł. Jak to zrobiłaś?

Gość he he he he
odkładasz sobie na wesele a kto cie w tym czasie utrzymuje, bo raczej z 1000 zł to szybko nie odłozysz utrzymując się sama. Wynika na to że podczas gdy ty zbierasz to tatuś płaci za twoje wyżywienie rachunki i mieszkanie więs sobie tak nie pochlebiaj że "sama" nazbierasz na wesele.

Gość lena/#/
z pensji 1000 zł to guzik odłożysz chyba, ze będziesz odkładać z 5 lat a przyjęcie zrobisz tylko dla najbliższej rodziny

a dziekuję ze ktoś za mnie załozył temat, z autorem tego durnego tematu sie nie zgadzam, dla tego że nie gardze takimi osobami, moja teściowa mi powiedziała ze jak bedziemy chcieli to nam dołoży do wesela, jakieś 5tys, powiedziałam jej ze ok ale juz jak nam będzie brakowało, zarabiam 1tys zł, siedząc w domu, przed komuterem, te pieniądze sa całkowicie na moje tzw zachcianki, rachunki płacę małe, internet 25zł tele 30zł prąd jakieś 60zł tyle rachunków, jeżeli mozecie to korzystajcie z pomocy rodziców ale z głową a nie tylko zęby dali i na tym koniec, proszę mnie nie obrażać a ten idiota co pod tym nickiem założył temat niech sie zdrowo póknie w głowę, ja sama oszczędnosci też mam małe 10tys zł, jak narazie, autorze to chyba ty jesteś zazrdosny i tak zdesperowany zę musisz zakładać za mnie durny temat