Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delicatuscatus

kiedy facet czuje się gotowy na zaręczyny?

Polecane posty

Gość delicatuscatus
Bo mogę na niego liczyć, kocham go, dobrze nam razem, oprócz tej jednej kwestii niestety. A jakbym się miała z nim rozstać to co mu powiem, dlaczego z nim nie chcę być? Tylko dlatego, bo nie planuje ze mną przyszłości, nie podchodzi do mnie poważnie - te tabletki, nie myśli przyszłościowo o nas. Czy to z mojej strony jest fair, może za dużo od niego wymagam?

ta "jedna kwestia" to jest kwestia kluczowa kochana. ale ty jestes chyba bardzo mloda skoro tego nie wiesz. dobranoc

"Bo mogę na niego liczyć" w jakiej kwestii? chyba w tej, że zawsze chętnie zmobilizuje cię do skrobanki :o ale skoroś tak głupia, to jutro leć mu się oświadcz. uklęknij, zrób loda i błagaj, żeby się z tobą ożenił. :o

Gość delicatuscatus
PrzemierzamPolaLasy przepraszam Cię najmocniej :) Dzięki kochane, porozmawiam z nim raz jeszcze, powiem jakie mam plany, marzenia i skoro on ich nie podziela to nie ma sensu dalej tego związku ciągnąć. Niech się wynosi, szkoda tylko mojego życia.

Gość Simum123
Nie chce się oświadczyć a ma co chce? A po co kupować krowę, którą się już doi?

Gość delicatuscatus
" "Bo mogę na niego liczyć" w jakiej kwestii? chyba w tej, że zawsze chętnie zmobilizuje cię do skrobanki ale skoroś tak głupia, to jutro leć mu się oświadcz. uklęknij, zrób loda i błagaj, żeby się z tobą ożenił. " Nie, porozmawiam z nim ostatni raz, skoro to nic nie da, koniec z nami. Ja nie będę się "poświęcać do czegoś" co nawet nie wiem czy ma sens.

Gość delicatuscatus
"Nie chce się oświadczyć a ma co chce? A po co kupować krowę, którą się już doi?' Masz rację.

Gość delicatuscatus
Niekiedy ze mną tak trzeba :) Dzięki za pomoc

Może porozmawiaj z nim o wspólnej przyszłości?jak on sobie ją wyobraża?Może ma w głowie pewne plany tylko ich nie ujawnia, skoro mieszkacie ze sobą to napewno jesteś ważna dla niego.

Gość LurgoMargo
a moj facet po 5 latach zostawil mnei z dnia na dzien dla siksy z dzieciakiem- i teraz wychowuje cudzego bachora. a tez zwklekal z oswiadczynami. na koniec powiedzial ze to przeze mnie bo to podobno JA nie chcialam miec dzieci- a sam sie dzieic bał i brzydził... :/ porazka:/

A ja uważam, że autorka i tak z Nim będzie... Skoro do tej pory nie zauważyła pewnych oznak, że ten facet nie jest materiałem do związku...dziecko nie facet

Gość gość
Po co zaręczyny skoro szykuje się już rozwód, facet który mówi o usunięciu dziecka nie myśli poważnie o życiu

Gość gość
Zaręczyny to nie ślub - można zerwać w każdej chwili więc nie wiem czym się tak ekscytujecie! Dzisiaj faceci zareczają się właśnie po to żeby nie brać ślubu!!! Dają pierścień i mówią "po co nam ślub, przecież jesteśmy zareczeni" A te głupie dziewuchy jeszcze się cieszą!

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć na co możesz liczyć z jego strony, czym on tak naprawdę kieruje się w życiu, co myśli o Tobie, co czuje, czy będziecie małżenstwem, napisz do mojej wróżki Soii, jest swietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Odpowiadajac na pytanie w temacie: Kiedy jest absolutnie pewien, że w tym związku mu będzie dobrze.

Gość gość
Nie! Zaręcza się żeby się nie żenić! Żeby korzystać z przywilejów męża a jednocześnie nie mieć żadnych obowiązków, żadnych wspólnych finansów i móc odejść bez żadnych konsekwencji w 5 minut. Oczywiście nie mówię że wszyscy, ale większość!