Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

Właśnie zaczynam oglądać sławną "Ludzką stonogę"?

Polecane posty

polecam Horror Haven/Horror Flix 2.0, tylko trzeba sie zarejestrowac

Teraz ów chłopiec o twarzy cherubinka sypnał koledze piachem w twarz. Oj nieładnie. Tarzają się po piasku. Chyba się nie otrząsnę po tym akcie przemocy :o

Gość to zdanie:
STRYGMATY pewno... :P

Hahaha, świetny tekst. Tak właśnie zazwyczaj jest. Wszyscy mówią "ten fil to arcydzieło!", a jak jakiś Kowalski zapyta dlaczego, to nikt nie wie. Albo jeszcze lepiej, Kowalski nawet nie pyta dlaczego, bo się boi, że go zjebią od nieuków :classic_cool: Konformiści pieprzeni.

"Niewątpliwie film „Śmierć w Wenecji jest obrazem autorskim, przeznaczonym do bardzo wąskiego grona odbiorców, dla estetów, dla koneserów(...)" źródło: filmweb Poczułam się jak plebs. :classic_cool:

"Visconti w refleksyjny i dość filozoficzny sposób pochylił się nad istotą piękna, nad niemocą, która paraliżuje artystę, nad twórczą inercją, która prowadzi do obłędu." Kurva, czyli doopa tego chłopca az takie wrazenie odegrała na tym typie w kapeluszu? :classic_cool:

Materiał dziś był lipny :( Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej recenzji na filmwebie, to bym olała ten film. Poebało mi się z filmem "Nocny pociąg do Wenecji". Tam było dużo roochania, przemocy, nawet neonaziści się znaleźli.

02:30 [zgłoś do usunięcia] Romeo Roman Bo jeśli nie masz żadnej propozycji to polecam na najbliższy wieczór głośny film pt"Śmierć w Wenecji" w reżyserii Luchino Viscontiego.To obraz z początku lat 70' oparty na noweli Thomasa Manna pod tym samym tytułem.Gorąco polecam.Nikt nie będzie zawiedziony.Szybka wartka akcja z jednoczesnym psychologicznym wątkiem w tle ale będzie super. Night Nurse jak coś to odpal jutro. Przy tym filmie powyższe produkcje to sucharki! Nie będziecie zawiedzeni. :o:o:o