Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MARYNA111

Mój facet milczy, a przecież jechał na spotkanie ze mną.

Polecane posty

Proszę mi doradzić, co mam zrobić, gdyż z nerwów schudłam 2 kilo w ciągu 2 dni. Mam 39 lat, mój partner 47, mieszkamy od siebie ok. 230 km, a znamy się od pół roku. Mamy dzieci z poprzednich małżeństw, spotykamy się co 2 tygodnie od piątku do niedzieli. Mówi, że jestem kobietą dla niego i chciałby ze mną być na stałe i ja się przez to zawsze czułam bezpiecznie. Ostatnio jak zwykle mieliśmy spotkać się, ja czekałam na niego do wieczora i nie zjawił się. Wiem, że jechał już do mnie, bo w drodze przedzwonił. Potem miał wyłączone 2 tel. kom. i nie mogłam się do niego dodzwonić. Następnego dnia przedzwoniłam i dowiedziałam się, że w drodze do mnie dostał telefon od swojego 18-letniego syna, że czuje się bardzo źle, w związku z tym zawrócił do niego i zaraz pojechali do szpitala, widocznie było to coś poważnego. Powiedział mi, że w tej chwili syn leży w szpitalu w innym mieście i jest dla niego najważniejszy, powiedział że ja jestem też najważniejsza, ale na innej płaszczyźnie. Zrozumiałam to, w końcu to normalne. Przeprosił mnie i obiecał że później przedzwoni i nie przedzwonił. Kolejnego dnia też nie odpowiadał na moje sms-y i telefony. Rozumiem, że jest teraz przy synu, ale dlaczego milczy. Przecież mógłby przedzwonić do mnie chociaż na 5 minut. Wiem, że chce spędzić ze mną Nowy Rok i w wakacje wyjechać na wczasy (rozmawialiśmy o tym jeszcze 2 tygodnie temu). Tylko nie rozumiem tego jego milczenia. Czy ktoś potrafi rozgryźć, o co tu chodzi, jak mam do niego dotrzeć?

moze z jego synem jest zle i poprostu nie ma glowy na dzwonienie czy esy mimo ze powiedzial ze jestes dla niego bardzo wazna bo napewno tak jest

Daj mu czas poukladac to co sie wydazylo w jego zyciu. Opiekowac sie synem. Wiem ze to milczenie boli ale niektorzy tak wlasnie zalatwiaja problemy skupiaja sie na nich w 100% niektorzy wrecz odcinaja sie od reszty swiata... moze on tez taki jest. Z tego co piszesz pokazywal Ci ze mu zalezy wiec musi sie odezwac.

A może z tym synem to jedno wielkie kłamstwo, nawet nie chcę myśleć że mógłby być teraz z inną kobietą. Ale być może to są tylko moje domysły. Zastanawia mnie tylko jedno - dlaczego nie przedzwonił do mnie wtedy, kiedy zawracał do domu, będąc w drodze do mnie.

Gość odp. niosę
"on" jest nie czuły na gesty nieodpowiednich kobiet - taki łakomy typ, długo nic o potem najlepsze... . joanno domini 2011

Gość hboxo
No przeciez zadzwonil do ciebie i poinformowal cie, ze go nie bedzie, bo cos z synem sie podzialu. Pomijam czy to klamstwo czy nie, ale poinformowal cie. a Ty mowisz, ze nie.

O tym, że coś z jego synem jest nie tak poinformował mnie dopiero przed południem następnego dnia, a ja wychodziłam z siebie, jak miał być u mnie ok. 15:00, a nie było go wcale.

Gość gwoli wyjasnienia...
oby to wszystko nie bylo prawda...bo ja mam jakos zupelnie inne podejrzenie...czas pokaze. cierpliwosci!