Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prii

pies sika pod siebie nagle leżąc, siedząc, stojąc.. co to może być?

Polecane posty

Gość prii

Witam mam taki problem mam 7 miesieczna suczke ze schroniska oduczylismy ja sikania, tak nam sie wydawalo ale psinka ma czasami momety ze potrafi np usiasc na legowisku drapac sie za uszkiem i nagle wyplywa z niej strumien siuskow... tak jak by nagle pek zawor nawet nie ustawia sie do pozycji sikania tak samo jak idzie po pokoju nawet nie przykuca jak to suczki maja w zwyczaju tylko stoi leje jej sie mocz a ona sie patrzy na nas jak by sama nie wiedziala do konca ze sika... niewiem co to moze byc ale nie chce z nia pedzic odrazu do weterynaza bo boje sie ze naszprycuje ja tylko jakas chemia sciagnie kupe kasy a okaze sie ze bylo nie potrzebne. czy ktos z was wie co to moze byc lub czym jest spowodowane???

Gość ony
nie wiem, na moj gust to chce jej sie lac :classic_cool: wiesz, pies sie uczy, znam takie suczki :classic_cool: co podnosza jedna lape, bo wychowywaly sie wsrod samcow i mysla, ze tak trzeba, moze nikt jej nie nauczyl, ty wysprzatasz to mysli ze wszystko ok jest

Gość gerggfbgfb
chora jest na bank...moja tez tak miala,ale pare lat temu i ...nie pamietam co to bylo:(...ale te same objawy,sikala i patrzyla na nas swoim przepraszajacym wzrokiem...

Powinnaś iśc z nia do weterynarza , to samo nie przejdzie pewnie , może ma nietrzymanie moczu , a to tylko operacyjnie sie usuwa

Gość MSka;)
może ma pęcherz chory?idź z nią lepiej do weta jak człowiek ma chory pęcherz to tez non stop lata do kibla i popuszcza

Gość 19promilek93
hej tez mam ten sam problem moja suczka alaskan malamute ma 6 miesiecy od samego poczatku kiedy tylko ja kupilam czyli gdy miala 3 miesiace zalatwiala sie w ogrodzie az do teraz od paru dni mam problem sika pod siebie i mam wrazenie ze nawet nie jest swiadoma tego ze sie zalatwia , potrafi siusiac na lozko kanape w miejsach ktorych spi lub gdzie badz w domu. do tego strasznie gryzie sie w miejsce intymne oraz brzuch ktory rozgryzuje do krwi . pomocy co robic.

Gość gość
Mam ogromny problem z 3-letnim psem. Mieszkam w bloku pies wychodzi na spacery 3 razy dziennie dodam ze na spacerach sika jak suczka i moze ze 2 razy tak jak by nie miał potrzeby zaznaczać terenu. Gdy z nim wychodzimy patrząc w oczy sika pod winda bądź w windzie. Często tez sika na własne posłanie. Gdy za karę wkładamy go do klatki gdzie ma swoje legowisko warczy i jest agresywny.Miał badania ale wszystko ok, lekarz zalecił kastrację która wykonaliśmy 3 miesiące był spokój a teraz znowu to samo. Nie mam juz pomysłów na pomoc mu czy ktoś moze cos poradzić?