Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perfect-art

Przedłużanie rzęs Warszawa Bemowo

Polecane posty

Gość Perfect-art

Witam, mam na imię Iza i od roku jestem certyfikowaną stylistką przedłużania i zagęszczania rzęs metodą 1:1. Potwierdzenie uzyskania certyfikatu na stronie firmy: www.eyelashes.pl Wszystkie zainteresowane Panie zapraszam na swoją stronę www.perfect-art.com.pl znajdziecie tam niezbędne informacje o przedłużaniu rzęs. Chciałabyś mieć długie i gęste rzęsy, wyjeżdżasz na wakacje, planujesz wyjątkowe spotkanie, chcesz wyglądać czarująco na swoim ślubie, nie masz pomysłu na prezent na Dzień Matki? Karnawał? Studniówka? Wieczór panieński? Sylwester? Zadzwoń i umów się na wizytę. PROMOCJE: 1. Promocja listopadowa 250 zł na pierwszą aplikację (założenie rzęs). 2. Dziesiąta wizyta gratis. 3. Każda Pani otrzyma zniżkę -50% ceny na swoje uzupełnienie rzęs, jeśli poleci moje usługi koleżance, która skorzysta z usługi przedłużania rzęs. Pracuję na produktach firmy JB LASHES, które zostały przebadane na terenie Polski w Kosmetyczno-Lekarskiej Spółdzielni Pracy IZIS, w Laboratorium Badań Wyrobów Kosmetycznych i Chemii Gospodarczej oraz Ochrony Środowiska i Higieny Pracy, posiadający certyfikat ISO 9001:2000. CENNIK Pierwsza aplikacja (założenie rzęs).................400 zł PROMOCJA 250 zł ( promocji od 01-30.11.2011) Uzupełnienie rzęs po 2 tygodniach.................. 80 zł Uzupełnienie rzęs po 3 tygodniach..................110 zł Uzupełnienie rzęs po 4 tygodniach..................od 200 zł Zdjęcie rzęs..................................................80 zł KONTAKT Iza Tel. kom.: 508 79 00 75 Warszawa - Bemowo

Gość kammmoska
Ja dziewczyny polecam NOUVEAU LASHES i produkty tej marki. Nie lubię chińszczyzny, i nie uwierzę, że produkty Chińskie są dobre, czy nawet średnie. Wolę postawić na marki Europejskie takie jak Nouveu Lashes. Produkty tej firmy są brytyjskie, są na rynku od 2007 roku, a ostatnio widziałam jak polecała rzęsy w programie na Polsat Cafe Justyna Steczkowska. Teraz jestem po szkoleniu i jestem mega zadowolona ze szkolenia, produktów. Szkolenie trwało cały bity dzień, byłam na drugi dniu ( na ochotnika ). Atmosfera na szkoleniu fajna, trener bardzo kompetentny. Pozdrawiam

Gość malwina89
Ja też jestem po Nouveau Scarze i też jestem bardzo zadowolona, nie mam gabinetu ale robie to po koleżankach. 30 minut i gotowe. Fajny i naturalny efekt.I mam bardzo wiele klientek.

Gość gość
Weź zobacz czy denique na bemowie tego nie robi. Na pewno jest w w arkadii ale to pewnie kapkę za daleko:)

Gość gość
Ładnie wykonują takie rzęsy w Extravaganza Wyspa Urody. To miejsce z czystym sumieniem mogę polecić. Fajne ceny i profesjonalna obsługa to na pewno wyróżnia je w Warszawie.

Gość oilka56
korzystałam z bardzo dużej liczby salonów gdzie przedłużano mi rzesy 1:1 i wszystkie wypadały po kilku dniach, albo przy robieniu Panie były tak nie delikatne ze musiałam przerywać zabieg. Po chyba 3 latach trafiłam na Magic Visage. numer 606 483 267 Jedyny salon z prawdziwego zdarzenia, Profesjonalna obsługa, ceny konkurencyjne i super dojazd !

Gość szamenka45
Ja też tam robiłam Lubie robić rzęsy bo samo jak było wspomniane wygoda przede wszytskim. Nie muszę sie malować praktycznie, tylko krem bb albo delikatny fluid i jazda rano do pracy. Powiem szczerze ze jest teraz tyle tych salonow ze sama nie wiem namnozyło sie ich ? Ja tylko raz zapłaciłam lasce za przyjechanie do domu i zrobienie mi rzęs. Masakra. 2 tygodnie, wyginały sie w kazda stronę, aż wracając z pracy wstąpiłam do salonu na mokotowskiej z prośbą o zdjęcie. I zostałam z nimi - Magic Visage. Ekstra dziewczyny, cena praktycznie jak u dziewczyn które robia po domach. A przynajmniej wiesz ze profesjonalnie.

Gość grymałka
ja też raz robiłam rzęsy w domu u laski i efekt był taki że następnego dnia już rzęsy zaczęły wypadać, oszczędziłam na założeniu ale efekt nie utrzymał się zbyt długo. a co sztucznych rzęs to rzeczywiście jest to wygodna zwłaszcza latem i na wakacje, ja też robię w magic visage bo poleciłą mi ich koleżanka i robią naprawdę dobrze rzęsy.

Gość gość
Ja w magic visage też robię regularnie, Estera jest tak przemiłą osobą, naprawdę lubi to co robi :) i dodatkowo robi to dobrze. Rzęsy od niej trzymają się długo :)

Gość grymałka
też mam takie odczucia, dziewczyna z salonu ma chyba super technikę bo rzęsy trzymają się wyjątkowo długo, wystarczy że pójdę raz w miesiącu na uzupełnianie, nie potrzebuję chodzić częściej.

Gość gość
grymałka, ja też chodzę raz w miesiącu - estera ma dobrą rękę :)

Gość grymałka
to prawda, robi świetne rzęsy, ale najważniejsze jest to, że one się naprawdę długo trzymają, może wykorzystuje też dobrej jakości klej. Ale przede wszystkim skupia się na zadowoleniu klienta.

Gość Katarzyna_W
Oo, widzę że sporo z was chodzi do Magic Visage. Ja byłam wczoraj pierwszy raz i nie żałuję, że dałam się w końcu przekonać :D Rzęsy trzymają się super, a właścicielka to równa babka!

Gość nurelka
a jaką metodą robiłąś sobie rzęski? jakie ceny w tym salonei Magic Visage są?

Gość plumkaa
w magic visage ceny są naprawdę atrakcyjne, a dziewczyna to naprawde mega profesjonalistka.

Gość zuzzannazz
A gdzie w warszawie jest Magic Visage? Czy poza rzęsami robią tam może jeszcze permanentny brwi?

Gość batinka
salon Magic Visage masz w Śródmieściu na ul. Mokotowskiej ja robiłam sobie u dziewczyn właśnie makiajż permanentny brwi i polecam to miejsce.

Gość gumilka
salon jest na mokotowskiej 52 w samym centrum miast więc bez problemu możńa trafć do salonu magic visage.

Gość piltka
potwierdzam sama ostatnio trafiłam do salonu magic visage i zrobiłam sobie rzęsy u dziewczyn, wyszło super, jestem bardzo zadowolona z efektu.

Gość gośćMandaryna
Znalazłam ich profil na facebook gdzie są wstawiane zdjęcia z poczynań dziewczyn. Genialne efekty.

Gość parcella
dziewczyny z salonu magic visage na mokotowskiej 52 mają swój profil na fb i wstawiają zdjęcia ze swoich prac, zanim pójdziesz zawsze możesz przejrzeć galerię.

Gość elefetka
ja chodzę do dziewczyn z Magic Vsage regularnie, od kilku miesięcy przedłużam rzęsy i jestem zadowolona z tego jak dziewczyna robi rzęsy, zawsze wychodzę zadowolona, nie wyobrażam sobie już nie przedłużać rzęs bo czułabym że jestem jakaś goła.

Gość havananana

Przed świętami zrobiłam sobie rzęsy w magic visage. Wszystko się świetnie trzyma, a bałam się, że na sylwestra już mogę potrzebowac poprawki, bo zwykle mi się rzęsy słabo trzymają jak robiłam u znajomej. Ale nie, warto to jednak zrobić w profesjonalnym salonie, widać, ze jakość jest zupełnie inna.

Gość wurtka

to prawda jak chcemy mieć zadowalający efekt to trzeba się udać do profesjonalistki a nie robić po koleżankach, ja już dawno doszłam do takiego wniosku, ja też polecam magic visage sama tam przedłużam i efekt zawsze wychodzi taki jaki chciałam.