Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Help:/

Tabletka "po" pomocy!

Polecane posty

Gość NieLubieRanoWstawac..
Moze nie chca Ci jej wypisac ze wzgledu na jakies choroby przewlekle, mlody wiek?? Bo ja nie ogarniam 'Nie, bo nie" ...?

Gość kratkawkratke
Nielostawac, ale ja mialam ponad 20 lat jak potrzebowalam recepty i tez nie dostalam,w niedziele bylam wszedzie w calym miescie,gdzie tylko ginekolog przyjmowal,o weterynarzy nie wiedzialam wtedy:D:D:D A moj psiak mial fajnego pewnie by mi dal:D:D:D Nie wiem dlaczego,powiedzialam co i tak ktory dzien cyklu etc. no i generalnie mialam dni plodne;/

Gość co za konowały....
z tych lekarzy!!! Tak trudno im wypisać recepte? Bez sensu, w jakimś celu ta tabletka istnieje! Skoro można ją kupić w aptece tz,że jest Legalna, wiec każdy z tych imbecyli mają obowiązek przepisać Ci ją jeśli o to prosisz.Idioci, ja bralam jeden raz mimo,że nie jestem wierząca mialam jakieś dziwne wyrzuty sumienia i rozmyślania, co by było gdyby... Ale nie żałuje.I nie czepiajcie sie jej,że niby jakieś tanie prezerwatywy używałą( bo to nie ma znaczenia) Ja używałam Unimilów i pękła mi nie jedna....a jak byłam u gin po tabletke to jeszcze ze mnie wyciągała resztki tego syfu....już prezerwatyw nie używam! Weź telefon i podzwon po lekarzach prywatnie, powiedz że chcesz recepte na te tabletki i sie umów! Powodzenia!

Gość help:/
częstochowa

To takie chamstwo bez powodu. Nie wiem od czego to zalezy, jak ja rok temu powiedzialam kolezance ze bylam po ta recepte u lekarzaX ona popatrzyla na mnie i powiedziala ze to dzwiwne bo jej nie wypisal... a mi tak. Wiec to chyba zalezy od ich humorku...

Gość kratkawkratke
polataj po okolicznych aptekach, i dzwon po prywatnych ginach, i po panstwowych tez, ile godzin minelo od stosunku?

mnie tyle co się okres 2dni skończył...a jeżeli chodzi o wiek to 21

Gość co za konowały....
Mam wrażenie,że Ci z przychodni nie chcą wypisywać, bo liczą na to,że przyjdzie sie do nich prywatnie!! Haha gin u której byłam ja, miała tabletki nawet w szufladzie i nie musiałąm biegać po aptekach:)A pamięytam,że byłam u niej w niedzielę i nie robiła żadnych problemów.

jakieś 12-13godz

Gość tablloid
nie wypiasują, bo sprzedaż tych specyfików jest wstrzymana, tylko nikt oficjalnie o tym nie powie

Gość Klara Inez z serialu
ja Wam powiem,że jakieś ze 3 lata temu poszłam prywatnie po ta tabletkę i mimo,że przecież płaciłam za wizytę 80 zł i myslałam,że baba bez problemu mi wypisze to ona mi morały czyniła i z wielkim halo w końcu wypisała wiedzma jedna!serio!pieprzyła coś,że tak sie nie robi itd!idiotka jedna!naprawdę lekarze nie chętnie je przepisują.Wtedy byłam młoda i głupia,mój facet nie skończył wtedy wcale ale ja wiedząca o seksie wtedy 0 bałam sie i poszłam po tą tabletkę.Chora jakaś ...ale takie wychowanie już...

w jednej przychodni mi powiedzieli że jakby lekarz to przepisał to by miał przejebane

Gość Klara Inez z serialu
coś w tym jest,że chyba będą wycofywać te tabletki.A dla autorki rada-nie używaj gumek-to najgorszy syf,potem człowiek tylko robi w gacie ze strachu..Ja mam spiralkę teraz i jest super!

Ale o co chodzi? To juz jej nie wypisują?!

Nie wolno już tego przepisywać. Skończyła się wolność seksualna

Gość MagdaPołamana;/
To ni nie wypisuja juz tych tabletek?

Gość MagdaPołamana;/
No way... Moja przyjaciołka jakos teraz na poczatku listopada zazywala. Nawet nie mowila ze miala problem z recepta.

Gość MagdaPołamana;/
Ja sie na jutro umowie do mojego gin,-bardzo mily facet wezme recepte, wukupie i zachowam na 'czarna godzine" ;)

dlatego wszędzie mnie odsyłają...o masakra mam nadzieję że nic nie będzie.

ale po co ci ta tabletka jak dziś dostałaś okres :D poczytaj o kobiecym cyklu bo widać gówno wielkie wiesz, wczoraj na pewno nie wpadłaś, mogłaś wpaść około dwa tygodnie temu :O

Gość kratkawkratke
nie sa wycofane,dzwonilam do apteki do znajomych we wro i normalnie sa w sprzedazy,autorko wez telefon i dzwon tez po aptekach dobrze,ze czestochowa jest spora,masz pole do manewru! Trzymam kciuki!!!!

niby bez pośrednio nie skończył we mnie bo wylądowało to na moim brzuchu...kurcze

Gość milivanilii
okres był 8, przy krótkich cyklach to możliwe przy nieregularnych bardzo prawdopodobne

okres skończył mi się 2dni temu...

Gość w gdańsku
nigdzie jej nie dostaniesz :( chyba wycofują

Gość co za konowały....
ja mam recepte w domu od mojego gina:D Niedawno rodziłam i dał mi wrazie czego,bo karmie piersią.A tabletki podczas karmienia są jedne, a ja nie chciałam tabletek.Wiec dał recepte na czarną godzine:)

Gość co za konowały....
Dziwna rozbieżność z tymi lekarzami, jeden da bez problemów- rozumie powagę sytuacji.A inny robi fochy i nie przepisze.Koszmar jakiś.Wszystko zależy od widzimisię lekarza, a nie od pacjenta, szok!

uf...mam:) po znajomości ale jest:) i się śmiała pani neurolog że tego nie wypisują..