Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawellipa

Gdzie na Sylwestra?

Polecane posty

Gość Pawellipa

Witam . Mam pytanie : Gdzie dobrze zabawić się na sylwestrze ze znajomymi grupa 5-10 osobowa w wieku około 20 lat . Macie jakieś fajne propozycję ? Chodzi mi o wyjazd 3-4 dniowy w cenie do 700 zł za osobę może być za granicą :)

buahahaha 700zł za granicą na 3-4dni? w sylwestra? jeszcze powiedz, ze z przejazdem?

Gość BXXXXXXX
JA CZĘSTO BYWAM W ZAKOPANEM NA SYLWESTRA, NIEZŁA IMPREZA WŁAŚNIE ZE ZNAJOMYMI, ALE TRZEBA SIĘ SPIESZYĆ, BO TERMINY SĄ ZAMAWIANE JUŻ KILKA MIESIĘCY WSTECZ, POTEM MOŻE BYĆ ZA PÓŹNO.

Gość BXXXXXXX
ALE 700ZŁ TO CHYBA NA GŁOWĘ ? BO JAK RAZEM 700 TO SORRY, ALE ZA TO TO POZOSTAJE IMPREZKA W DOMU I DUZO ALKOHOLU Z BIEDRONKI ;d

Gość Pawellipa
Tak napisałem 700 zł za osobę a gdzie konkretnie idziesz do tego Zakopca na jakiś bal ? :) A do tego buhahah może nie sprecyzowałem chodzi mi o jakieś państwa blisko np. Czechy, Słowacja , Ukraina za 700 zł można dużo ofert znaleźć tylko chodzi mi o jakieś sprawdzone miejsce przez was :)

zdecydowanie wolałabym na sylwka się wybrać do Zakopca niż na ukraine. Polecam pensjonat Orzeł, jak wybieracie się autem bo jak nie to możecie mieć kawałek od centrum, na piechotę raczej nie bardzo ale za to pensjonat jest zajebisty. Za sylwestra chcą 745zł od osoby - im wiecej osób tym taniej wychodzi. Jest tam pięknie i jedzenie dobre i koniecznie zobacz rewelacyjne jaccuzi z widokiem na góry, jest siłownia i sauna. Byłam, widziałam, polecam