Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

in-flagranti

gadki szmatki ale on nie chce dzieci

Polecane posty

Gość nie spie jeszcze
a to chcesz miec panienskie dziecko?

pracujemy-on i ja, ja na zastepstwie. wiem ze praca bedzie tylko do czerwca, a potem chcialam wlasnie dziecko urodzic i wrocic pozniej do pracy, powiem brzydko spuscil mi sie na plecy, w trakcie stosunku odmowil tego i tak zrobil.czuje sie okropnie

Gość cdscfs
pogadaj z nim, może on nie chce...mieć dziecka 1) z tobą 2) w ogóle 3) w tym czasie( z tym, że lepiej pogadaj konkretnie, bo może być że on cię zwodzi

Gość nie spie jeszcze
jestes jakas dziwna.Sadzilam, ze ludzie sie pobieraja , potem planuja dziecko.Moze to staroswieckie , ale jakos tak sie przyjelo. Praca niepewna a Ty masz parcie na dziecko.Nawet nie mieszkacie razem . Dziwne te twoje pragnienia sa.

pracy nie ma, bylam bezrobotna poprzedni rok, powiedzialam ze jak byc bezrobocnym to lepiej miec juz rodzine, mieszkac moglibysmy u mnie. on o tym wie ale mnie zawiodl. jestem w wieku gdzie trzeba albo wcale

Gość nie spie jeszcze
nadal nie przekonalas mnie.On najwidoczniej ma tacierzynstwo w doopie.To Tobie tyka zegar i masz parcie na tarcie. On nawet pewnie nie chce zadeklarowac sie na mieszkanie razem, zalozenie rodziny a Ty wymagasz dziecko. Kobieto -daj sobie siana. Skup sie na pracy i jej poszukiwaniu a nie na robieniu dziecka. Jesles niestabilna finansowa, a co bedzie jak dostaniesz kopa w dupe i z nedznymi alimentami. Stuknij sie w glowe co mrzysz sobie.

Gość Katolickie Kafe
No ale ona chce i tylko to się liczy! Moim zdaniem powinnaś sobie szukać innego faceta, takiego który ma podobny system wartości do ciebie czyli nieważna kasa, ważne żeby było dziedzko :D