Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eduśka

Plamienie zamiast okresu a ciąża

Polecane posty

Gość Eduśka

Witam. W czasie w którym powinnam mieć miesiączkę wystąpiło tylko ciemne plamienie, ogólnie od zawsze mam problem z regularnością okresu (nigdy nie był regularny dłużej niż 4-6miesięcy) jak byłam młodsza (nie współżyłam) ignorowałam ten problem po 18 roku życiu zaczęłam się tym przejmować na poważnie byłam u Pani dr Ginekolog 3 razy i za każdym razem odsyłała mnie do domu z Luteiną (po prośbie skierowanej do Pani dr o tabletki antykoncepcyjne zostałam zmieszana z błotem i oczywiście brakiem recepty) .. w każdym bądź razie plamienie to trwało około 5 dni od dnia 2/3 listopada (ciąże wykluczam gdyż nie współżyłam wcześniej od około 6miesięcy).. 12 listopada współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia (niestety jakiś czas temu okazało się że prezerwatywy mnie najzwyczajniej w świecie uczulają..mimo że próbowałam różnych zawsze było tak samo) oczywiście uważaliśmy a przynajmniej staraliśmy się ale mam obawy że nie za bardzo skutecznie gdyż nie był on w 100% trzeźwy ...jakie jest prawdopodobieństwo ciąży (niechcianej) czy można jeszcze coś na to poradzić ...i co z tym okresem?

Gość moniczka2244
czesc Eduska. ja mam podobny problem i nie wiem co sie dzieje.....zamiast okresu miesiac po odstawieniu minipigulek od 4 dni mam ciemnobrazowe plamienia i tempke w pochwie 37,1. przyznam ze po odstawieniu tabsow kochalam sie bez zabezpieczen wiele razy i przypuszczam ze moge byc w ciazy albo to jakies zaburzenia hormonalne. sama juz nie wiem co sie dzieje. tabsy bralam tylko miesiac i odstawilam bo paskudnie sie po nich czulam. co jest?