Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdadasdgf

CZego ON odemnie chce!

Polecane posty

Gość asdadasdgf

Poznalam pewnego kolegę, okazalo sie ze mieszka pol km odemnie, więc się umowiliśmy na spacer, potem zaproponował dyskoteke ja pojechałam, bawilam sie z nim swietnie, przedstawił mnie znajomym jako swoja kobiete- ja bylam w wielkim szoku.. Kolejnego dnia wieczorem sie z nim umowilam u mnie, na kawe, przyjechał i powiedział mi, że bardzo by chciał mieć ze mna gromadke dzieci.. jaa zaczelam sie smiac i mowie, że powinniśmy zaczać już sie starać, bo uznałam, że to żart, ale on mi odpowiedział, że w przyszlym roku, wezmiemy slub i urodze mu dziecko... ja bylam zaskoczona, chlopak przysojny, bardoz inteligenty, dziewczyny do niego caly czas pisaly jak siedzial u mnie, a on chce miec dzieci wlasnie ze mna a zna mnie kilka godzin!!! : o wczoraj sie do mnie dobieralam ale nie dalam mu się.. skonczylam sie na pocałunkach.. Powiedzcie mi co moze lezec w jego psychice, o co mu moze chodzic, ja mysle, że albo o sex, albo faktycznie chce sie ustatkowac ale dlazego z dziewczyna ktora zna pare godzin ?! ;/

Gość raczej sie
z Ciebie brecha:) gada by gadać, nie ma co brac na serio z tymi dziecmi i slubem...po tak krotkim czasie, jak facet po kolku latach nadal zwykle sie ociaga z tym;) sprawdz co bedzie...i na pewno mu nie dawaj na szybko, moze po to ta gadka