Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia11190

brak zaufania w zwiazku blagam pomozcie

Polecane posty

Gość kasia11190

witam. jestem dziś tutaj pierwszy raz - szukam porady. czuję się źle, nie jem, nie śpię, nie wiem co zrobić ze sobą. zacznę od początku, chciałabym trochę naświetlic sytuację. wszyscy moi partnerzy oszukiwali mnie i zdradzali. ten, z którym byłam najdlużej także. po 2 miesiącach bycia razem znalazłam przypadkiem zdjęcia jeo byłej dziewczyny. nic sobie z tego nie robiłam wytłumaczył mi się i już. później zadzwoniła, okazało się że mnie z nią zdradzał pół roku. wybaczyłam ale nie mogłam zaufać. częśto mówił mi że wszystko to moja wina, bo mu nie ufam i nie wierzę. związek się rozpadł a ja miałam poczucie winy. teraz jestem z kimś, kto byl dla mnie zawsze wielkim oparciem. wiem, że chcę spedzic z nim życie. wiem? no właśnie... wiedziałam do niedawna. teraz swiat mi sie zawalil. oszukał mnie. znowu doklandie taka sama sytuacja jak z poprzednim tylko mocniejsze dowody. wiem, że ten jest inny, a raczej chce wierzyc. ale moje doswiadczenia sprawaiaja ze nie ufam mu w ogole. co robic? jak poradzic sobie z tym strasznym brakiem zaufania? jak mu zaufac? wiele dla mnie zrobil, kocham go, chce z nim zyc, ale nie moge. to jakas paranoja po prostu. kocham go a czuje codziennie jak bym sie oddalala o cale mile od niego chociaz stara sie jak moze udowodnic mi ze jestem dla niego najwazniejsza.

Gość !!!!!!!!! !!!!!!!!!
Kaśka nie mogę jak tak kwękasz Masz takie ładne imię, głowa do góry Kasiu, Kasieńko, Kasienieczko

Gość wenus83
Powiem tak: Musisz zbastować kochana bo odstraszasz swoim zachowaniem, wiem że to nie łatwe zaufać jak się jest po przejściach ale ty ich nakręcasz do ozukiwania cię... Zrozum że nic nie zyskasz takim zachowaniem więc lepiej przymknąć oko czasami. Im mniej zainteresowania facetem tym on większe twoją osobą...

Gość wenus83
A i jeszcze jedno, pewnie za dobra jestes!! facet wtedy instynktowne sobie z tobą leci bo wie że może... takie ich myślenie!!

Gość kasia11190
dziekuje wenus