Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabsy musze brac

SKUTECZNOSC CERAZETTE PRZY KARMIENIU PIERSIA

Polecane posty

Gość tabsy musze brac

Biore C bo karmnie synka piersia ale tez dokarmiam mm. Slyszalam , ze jesli dokrmiam to skutecznosc tabletek jest duzo mniejsza. Czy to prawda???

Gość tabsy musze brac
odpiszcie plisss 🌼

najlepiej zapytaj lekarza lub położnej czy farmaceutki my nimi nie jesteśmy ale na logikę jak dla mnie nie powinno to mieć znaczenia bo ilość hormonu w tabletce nie zależy od tego jak karmisz cerazette daje się matką karmiącym ze względu na to że karmią bo ma tylko jeden czynny hormon

Gość tabsy musze brac
:P:P:P, ales napisalas cos wiedziala. :P Pytam te kobiey ktore braly cerazette. NIE MAM mozliwosci zapytac laekarza bo na wizycie bylam w tamtym tyg.

tak napisałam ci co wiem a wiem zasadniczo tyle że tu ci nikt na to nie odpowie bo takie info zna tak na prawdę tylko producent :/ w ulotce masz namiary na wytwórce to sobie zadzwoń :/ tu nie ma ekspertów więc kieruj się do takich chociażby do najbliższej apteki do wykształconego w tym kierunku farmaceuty

Cerazette dają karmiącym matkom bo nie szkodzi przy karmieniu piersią dziecku. Ich skuteczność nie ma nic do tego czy dokarmiasz mm.

Gość dfsdjsdsdnldfnldf
Ja brałam cerazette i dokarmiałam mm i nie zawiodły mnie tabletki.

Ja bralam Azalie, ale lekarz powiedzial ze tego typu tabletki niezawsze hamuja owulacje, wiec moze do niej dojsc jesli karmienie piersią jest niepelne (czyli dokarmiasz mm) Tabletki utrudniaja dotarcie plemnika i zagniezdzenie w macicy. Jak dla mnie za duze ryzyko.

Gość hahaha1
Te tabletki nie sa specjalnie stworzone tylko dla matek karmiacych.Tylko w Polsce prawie wszyscy je tak nazywaja.Sa stworzone dla kobiet ,ktore nie moga brac normalnych pigulek np.takich jak ja.Biore juz dlugo i nie karmie i ppppp ma racje w tym co na ich temat napisala.

Gość kaszankazcebulą
znajoma zaszła w ciążę po roku brania tych tabletek,w 4 mieś zrobiła test bo nic nie podejrzewała