Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie chudne?

dlaczego nie chudne????

Polecane posty

odchudzam sie 2 tygodnie w pierwszym tyg ze 115 kg schudłam do 111kg a zwazylam sie teraz przedchwila i jest taka sama waga jak tydzien temu 111kg... dlaczego nic nie schudłam przeciez trzymam diete:(

Gość k,mlm
ile masz wzrostu??

a co zmienia wzrost? 170;/

Gość k,mlm
jakim cudem tak sie utuczylas??:o

a chuj cie to kur wa obchodzi to ja tu pytanie zadałam nie ty wiec jak nie masz nic do powiedzenia bo gowno wiesz to wypier dalaj;/

Gość felicija
Wszystko zależy od tego jaką dietę stosujesz. Bo jesli np. ograniczyłaś drastycznie ilość spozywanych kalorii, to twój organizm poczuł, ze ma mniej pozywienia i zaczął akcje magazynowania i dlatego nie chudniesz.

gdzie tam jak jem 1500 kcal dziennie to to nie jest drastycznie.................

Gość k,mlm
tlusta i agresywna:o typowe

Gość aKARDO...
Jaod 2tyg nie jadam kolacji, jadam małe sniadanie i obiad, do wieczora juz nic, i zleciało mi juz troche, nie wazylam sie ale widze po sobie:) wreszcie jak sie dotkne w okolice brzucha to czuje ze mam kosci:) tez sie boje ze stane w miejscu i nic juz nie schudne...

Gość zeby_schudnac
To dopiero dwa tygodnie, więc nie ma co się przejmować na zapas. Waga zawsze tak lubi się zatrzymywać, w samoobronie, ale gdy będziesz konsekwentnie stosowała się do diety, no i ćwiczeń, to wkrótce znowu zaczniesz chudnąć. A jeśli nie, to warto zastanowić się nad zrobieniem badania krwi. Jednym z powodów tycia może być m.in. niedoczynność tarczycy, więc warto się zbadać, żeby wykluczyć taką przyczynę. http://twojatarczyca.blogspot.com/ Na tym blogu możecie przeczytać więcej, m.in. jak zrobić te badania i dlaczego niedoczynność tarczycy powoduje przybieranie na wadze.

Gość lalalalalaaaaaaaa
A dlaczego ja koorva nie tyję?Jem jak świnia a waga stoi w miejscu:O

Gość eeeeeeeeeeeeeee
schudłaś przecież 4 kg :) własnie tak jest dobrze,ja schudłam za 2 tyg 1,5 kg i wydaje mi się że dobrze!!! Szybko nie znaczy skutecznie,najlepiej i najzdrowiej to ok 1 kg na tydz

Gość maja pawelczyk
Poczytaj artykuł z strony siłki, na którą chodzę - http://goldsgym.pl/dietetyka-dlaczego-nie-chudne,t,178,30,2.html istotne na odchudzania jest wiele tematów, ale moim zdaniem najważniejsza jest dieta i ruch. Do GoldsGym chodzę na fitness. Siłka jest w Warszawie, na Wilanowie. Można tam spotkać jeszcze kogoś z Was?

reakcja organizmu na utratę wagi. może za szybko tracisz wagę i się organizm przed tym broni.