Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Strój na wigilię - pomocy!!!!!!!

Polecane posty

W co ubieracie się na wigilię? Mi marzy się elegancka ale skromna sukienka Wigilię mamy na 22 osoby Macie może jakieś propozycje?

Gość Chcę otrzymywać powiadomienia
jeszcze Cie kocham - dobrze mi tak

Gość chyba nie masz nic do roboty
do Wigilii jeszcze kupa czasu... :o

Gość chyba nie masz nic do roboty
po prostu widac, ze nie masz zadnych problemow... pozazdroscic... :o Co za pustaki tu siedzą, święta to tylko się od***ebać żeby się wielce "pokazać" przed rodziną i nażreć :o ŻENADA

"Mi marzy się elegancka ale skromna sukienka" To chyba dobry pomysł, bo Wigilia, to nie rewia mody;)

chyba nie masz nic do roboty Piszesz chyba o sobie Nażreć się?Pokazać?Bo pytam gdziek upić elegancką i skromną sukienke???Masz coś nie tak z głową???

Gość NieLubieRanoWstawac..
chyba nie masz nic do roboty po prostu widac, ze nie masz zadnych problemow... pozazdroscic... Co za pustaki tu siedzą, święta to tylko się od***ebać żeby się wielce "pokazać" przed rodziną i nażreć ŻENADA Nie kazdy siada do stolu w dresie... a poza tym odpowiedni stroj podkresla waznosc danej sytuacji-swiat. Wiec to co mowisz kupy sie nie trzyma..

anastazja8710 Bardzo fajna ale jak dla mnie na spotkanie rodzinne mało elegancka Wolałabym coś dłuższego

Ja w zeszłą Wigilię ( o tej jeszcze nie myślałam, nie było czasu) miałam na sobie sukienkę z satyny w kolorze fuksji, ołówkową z czarnym pasem w talii i przy dekolcie i z długim rękawem - śliczna, skromna ale bardzo elegancka, kupiona w "normalnym" sklepie na bodajże tydzień czy dwa wcześniej

Nie widzę nic złego w tym temacie W małym gronie wiedziałabym jak się ubrać ale w tym roku robimy duże rodzinne spotkanie, uroczysty nastrój i nie wypada ubrać jeansów i swetra A nie chce sie tez wystroić jak na jarmark Dlatego szukam opinii i propozycji sukienek W sumie to ja rzadko kupuje w necie i nawet nie wiem gdzie szukac A poza tym topik w listopadzie bo przed swietami ciezko jest dostac przesylke na czas.........

Gość dres
a gdzie masz problem wybrac sie do sklepu ??????????

Autorko, to może najpierw wybierz się do jakiejs galerii i poprzymierzaj, sukienkę cięzko jest kupić przez internet, co innego bluzkę czy jakieś dodatki. Przynajmniej ja mimo sprawdzania wymiarow nigdy nie bylam zadowolona z tego jak w sukience wygladam chociaz wiem że są kobitki ktore mają takie "oko" że kupują bez mierzenia bez problemu.

Mam synka którego przed świętami nie mam komu zostawić Poza tym mieszkam na zadupiu i do dobrego sklepu mam KAWAŁEK a nie będe brać syna i go nosic po sklepach

Chciałabym Ale na zakupy świąteczne jedziemy z mężem za dwa tygodnie i mamy do 3-4 godzin max na zrobienie prezentów bo na tyle znalazłam opiekę:)Mam mamę w domu ale akurat przychorowała

Skonczyły się czasy gdy się jechało na zakupy i cały dzień buszowało po galeriach:P

Liczę się z tym że sukienka kupiona w necie może nie byc dopasowana ale mam babcię która jest krawcową samoukiem i tyle co skrócić czy dopasować to mi to zrobi:)