Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkakrowaaaa

pomozcie, brzydkie ciało, wstyd, jak to zmienicccc

Polecane posty

Gość brzydkakrowaaaa

hej mam 25 lat i niestety mam brzydkie cialo. w pewnym momencie zycia zaczelam tyc-biote anty, pewnie dlatego. jestem wysoka, nie jestem gruba-mam kobiece kształty co w ciuchach mi sie podoba...gorzej jak sie rozbiore...celulit, coraz wiecej rozstepow, nie wiem jak sobie zvytym radzic wiem ze one nie znikna ale czym smarowac zeby zrobily sie mniej widoczne...jestem zalamana wstydze sie przed narzeczonym rozebrac :(

os smarowania nie pozbezbedziesz sie problemow. musisz schudnac, najlepiej cwiczac

Gość brzydkakrowaaaa
wiem ze musze cwiczyc ale nie wiem co.. chodzilam pol rojku na silownie to jeszcze wieksza sie jakas zrobilam :(

Gość brzydkakrowaaaa
moze macie jakies cwiczenia, mam prace siedzacao i od 9 siedze na tylklu w biurze

Gość a ja wam powiem ze
nie silownia tylk obieganie, rower i takie tam, co drugi dzien 40 min kremy tez stosuj- nie pomoga? nie zaszkodza....

Gość brzydkakrowaaaa
wiem ze rozstepy juz zostana ale marze zeby nie robilo sie ich wiecej cialo mam okropne :(

Gość podnoszeeeee
up

Gość bolak
Jeśli masz brzydkie ciałko, to powinnaś jak najszybciej zdecydować się na określony „plan naprawczy. By mieć naprawdę ujędrnioną skórę, to koniecznie musisz zastosować odpowiednie ćwiczenia. Musisz bowiem wiedzieć, iż gimnastyka powoduje, iż poszczególne mięśnie ulegają wzmocnieniu, staję się bardziej napięte, a tym samym i twoja skóra stanie się elastyczna i sprężysta. Powinnaś również zdawać sobie sprawę z tego, iż koniecznością jest wybieranie takich ćwiczeń, które będą angażowały wszystkie mięśnie. Co więcej gimnastyka ujędrniająca winna być wykonywana systematycznie. Tylko tak można uzyskać dobre rezultaty. Zajrzyj na http://hgh.edu.pl/2010/11/24/jak-ujedrnic-cialo/ by dowiedzieć się jak powinien wyglądać całościowy program ujędrniający.

Gość brzydkakrowa
tak ejstem gotowa na cwiczenia tylko nie wiem co jak itd ehh masakra zdieki za linka juz czytamn

JAsne ze silownia najlepsza, od silowni nie rosnie sie, nie powieksza miesni, chyba ze jestes facetem, masz odpowiednio duzo hormonow, do tego masz diete na mase i dzwigasz okreslone ciezary. Oczywiscie tego nie bedziesz robila, wiec zapomnij o widocznych miesniach. Na silowni trener ulozy ci plan cwiczen silowych ogolnorozwojowych, dzieki ktorym twoje miesnie zaczna byc uzywane, beda bardziej plastyczne i smukle, potem po siłowych idziesz na aeroby czyli bieznia, rowerek plus inne, do wyboru do koloru. do tego poprawic diete, pic duzo wody, balsamy i bedzie lepiej, a rozstepow sie nie pozbedziesz, ja po latach kwekania juz nie zwracam uwagi na swoje.