Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JolaNieLojalnaaa

Dr. Strzelczyk -CZĘSTOCHOWA - 20 TC.

Polecane posty

Gość JolaNieLojalnaaa

Witam jestem w 20 tygodniu ciazy. Za 2 dni mam wizyte o dr T. Strzelczyka. Mam takie pytanie. Czy któras z Was robiła USG połówkowe u niego? Ile trwało to badanie? Objaśnił Wam wszystko? Jeśli było widac płeć to czy Wam powiedział? Mam wątpliwości ponieważ sprzęt w jego gabineci enie jest najnowszej jakości. Badzo byłabym wdzięczna za odpowiedzi. Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich.

Gość a ja a ja
a ja wole dr. Betchera swietny specjalista i sprzet ma super a do tego nie drogi

Gość Dawena2
Mnie dr strzelczyk nic nie mowi cala ciaze chodzilam do dr.Mikolajczyka na PCK (nie zawolal nawet 5zł ode mnie - swietny lekarz) cc robil mi dr.Lemański tez super lekarz. A na USG chodzilam do kliniki sw.Lukasza (ok 220zł 2d a 3d chyba 330zł) do dr.Rozmus bardzo polecam - nie polecam dr Bobuot-Kostrzewska czy cos takiego nic nie wyjasnila nic nie pokazala. USG super jakosci widac wszystko juz w 18tc Pozdrawiam

Gość JolaNieLojalnaaa
Po przeszukaniu całego forum wiem tyle że dr. Tomasz Strzelczyk bierze 100 zł za wizyte ( wliczone w to USG) Sprzęt ma nowy od miesiąca wiec mam nadzieje że poznam płeć Bobaska :).

Gość Dawena2
No to niedrogo,tylko wiesz np moja kolezanka chozila do Kowalskiego i bral 100zl za wizyte z usg a nieswoje pacjentki liczyl chyba po 200zl