Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pechowa 13nastka

19 dzień cyklu

Polecane posty

Gość Pechowa 13nastka

Zaczęłam obserwować swój cykl. Cykle mam regularne od kilku miesięcy, trwają 28 dni, miesiączka 7 dni. Najbardziej płodny śluz (typu białko jaja kurzego) wystąpił dnia 15, wzrosła także temperatura o dwa stopnie. Przypuszczam, że wtedy nastąpiła owulacja. Przez trzy dni temperatura utrzymywała się na podwyższonym poziomie. Czwartego dnia była wyższa, ale wtedy mało spałam. W 19 dniu cyklu, wczoraj, współżyłam ze swoim chłopakiem. Niestety zsunęła się prezerwatywa, musiałam ją wydobyć ze środka. Część nasienia przedostała się. Badałam szyjkę macicy, ale nie mam w tym wprawy i wydaje mi się, że ciągle jest otwarta. Dziś czułam ogromną suchość w pochwie. Próbowałam załatwić sobie tabletkę 72 godziny po, ale mi sie nie udało. Czy mogę być w ciąży? Jak długo komórka jajowa po owulacji jest zdolna do zapłodnienia?

Gość Pechowa 13nastka
podnoszę

Gość ja pracowałam kiedyś już
Trudno powiedziec, poczekaj jeszcze tydzien i zrób beta hcg. Nie chce Cie martwic, ale szansa na ciaze jest. Chociaz z drugiej strony, wydaje sie to trudne.....

Gość Pechowa 13nastka
Bardzo się martwię o tę ciążę. Pozostaje tylko czekanie. Prezerwatywy są do bani. Nie dość, że doznania mniejsze, to jeszcze tak łatwo o wpadkę. Okres powinnam dostać 23 listopada. Chyba zwariuję do tego czasu.

Gość Pechowa 13nastka
Czy ktoś był w podobnej sytuacji? Czy jest jeszcze ktoś, kto z utęsknieniem czeka na okres?

Gość Pechowa 13nastka
Na szczęście dostałam okres, dwa testy negatywne. Ulżyło mi :) :) :) Nigdy więcej prezerwatyw

Gość lcuia
serio masz 13 lat?