Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

napisz

drogie Panie, co sądzicie o....

Polecane posty

sm e tam.takie oklepane...lepiej sobie na plecach zamontuj pletwe rekina.drapieznik polujacy zawsze wyglada efektownie.:D

Bó Myślisz, że piękny biust równa się piękna twarz? I tak samo piękny kóótas równa się cudna twarz? nie wiem czy to do mnie piszesz, ale mi osobiście nie podoba się myślenie, że po drugiej stronie siedzi pryszczaty ciul (tekst Alicji...)

tylko popatrzysz :classic_cool: szybowcem przelecisz ale jako spadochroniarz pokryjesz :classic_cool: :D:D:D:D

Napisz, tak do Ciebie. Nie podoba Ci się pewnie dlatego, że jesteś białogłowym, cud chłopięciem? Prawda?

Bó... bez urazy... nie jestem cudem i od nikogo tego nie żądam i nie na tym mi zależy by to uwidaczniać, moje pytania są czysto hipotetyczne i dotyczą tego dlaczego niektóre Panie tak czynią, a niektóre nie i pomyślałem, że to może być powodem, że "nie pokażę bo tam siedzi pryszczaty ciul"... czego nie rozumiesz?

Alicja... nie jestem urażony Twoim tekstem próbuję znaleźć odpowiedź dlaczego... :)

Nie rozumiem tego, że Ty nie rozumujesz spraw oczywistych. Mianowicie tego, że niektórzy nie lubią pomidorowej, a inni się nią zachwycają. Tak samo z pokazywaniem części intymnych. Ja lubię pokazywać i pokazuję. I nie tylko cyycki. No i mnie to podnieca i sprawia niebywałą radochę. I tak to działa. A nie, że siedzi typ bez zębów czy umięśniony Apollo- to nie pokażę. Helloł, musi być piękny i mieć pełną gębę zębów. Nie, nie w tym rzecz. Tyle zeznania. Rozumiesz?

napisz-chcesz zrozumiec dlaczego kazda kobieta jest inna? co tu jest niezrozumiale?

A ja lubię i pomidorową i pokazywać i oglądać i jeszcze lubię Alicję bardzo :) No i wszystkich lubię. Nie lubię tylko marznąć. :)

No dobra. A Ty kolego lubisz oglądać- to wiemy. A lubisz posyłać fotki fiuta, jaj i okolic?

We zwodzie jak i we zwisie? Jaja w dłoni czy luźno sterczą/ wiszą/ dyndają. I czy dzierżysz w dłoni czy jak? Zechcij zeznać. A nie tylko wypytujesz.

Gość przyjaciel ómartwiony
Co to ma być? 💤 Gdzie Ty jesteś? Dlaczego Cie w sobotę nie było tam? :o

Gość przyjaciel ómartwiony
A ja wolę w tyłek. W sobotę widziałem. :p

bo dobra muza.pod the prodigy to mozna wszystko ;) a istnieje taka stronka pokapalke???

Przyjaciel, cześć 🌼 :) Pod Prodigy można wszystko. Zgadza się, można bardzo wszystko. Się zadumałam aż Dziesiątko. :)