Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghgsdsdas34579

Nowy związek niby wszystko ale jednak wszystko jakieś takie dziwne

Polecane posty

Gość ghgsdsdas34579

Witam W wakacje poznałem pewną dziewczynę która ma 19 lat, ja natomiast mam 25 lat.Zaczęliśmy z sobą rozmawiać i się spotykać aż po dwóch miesiącach zaczęliśmy z sobą chodzić.Nie wiem teraz co jest bo dziewczyna jest troszkę inna niż wydawała się na początku i w jakim świetle się przedstawiała.Ja jestem po dwóch poważnych związkach, mocno doświadczony w sferze uczuciowej i erotycznej.Ona też się taka wydawała mimo swojego wieku ale widzę teraz że jest kompletnie oziębła.Jak pierwszy raz się całowaliśmy to się zawiodłem bo ona tego kompletnie nie umie robić, widać że to wszystko było tylko nakręceniem i ściemą a teraz jest jak jest.Niby coś do mnie czuje ale sama od siebie mało do mnie pisze, nie wiem może ja jestem przewrażliwiony ale zazwyczaj z moimi poprzednimi dziewczynami związek wyglądał inaczej i lepiej.W sumie podsumowując nie tego się spodziewałem po tym z jakiej strony ją znałem.

Gość kkkaassikkkkss
Dziewczyna jest młoda, zakochała się i coś musiała zrobić i nakręcić żeby Cię zdobyć :)

Gość ziemoowitkaa
Więcej napisałeś o sobie niż o niej. Po tym jak całuje i, że mało pisze stwierdziłeś, że jest oziebła? Może wiecej przykładów. Czy tylko to?

Gość o maj god o maj god
a to zwiazek na odleglosc??

Gość felicija
Moze dziewczyna po raz pierwszy w zyciu się całowała?

Gość sdsflfdjdlsgalepfjedeafafdfw
nigdy nie porównuj dziewczyny obecnej do byłych :O jesteś kretynem!

Gość nudze sie :-)
jak tak bylo inaczej , lepiej to dlaczego pierdolnelo? Jestes durny i tyle. Nawet baby nie umeisz do siebie przyciagnac i utrzymac przy sobie.