Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .jwdag

Bezdzietni kto wam poda szklanke wody na starosc?

Polecane posty

a ci co maja dzieci, to niby one podaja ta szklanke wody? starosc to zwykle samotnosc

Gość Pytajaca.....
Ja- opiekunka medyczna podam ;)

Gość BXXXXXXX
Heehehe dzieci ci podadzą szklankę ? chyba w snach. Moi kuzyni już oddali swoich dziadków do zakładu dla starszych ludzi. Wolę umrzeć na starość z wycieńczenia niż mieć takie bachory.

Gość Cudze dzieci oczywiscie, a
ktozby inny?

Gość marzenkaaaa1
moja ciotka ma 6 dzieci, a na starość została sama z chorym mężem :-(

Gość jolalojalna
Pani pielęgniarka wynajęta w domu opieki za zaoszczędzone przez życie pieniążki. Przynajmniej nie zmarnuje najlepszych lat zycia na pieluszki, zupki, kupki, bajki, lekcje i wywiadówki

Gość Sanders29
moja ubrana w same stringi 18-letnia azjatycka służąca mi poda ..

Gość magdalenaaaa 26lat
jak to kto - proste służba

A ja się nad tym nie zastanawiam. Życie jest takie przewrotne,że można nawet nie dożyć tej starości. To,że ma się dzieci nie oznacza wcale,że będą one dbały o umierających rodziców. Smutne,ale niekiedy prawdziwe.

Gość drynnn
W unii powstaje tajna dyrektywa utylizacji emerytów z krajów biedniejszych takich jak np Polska poprzez tworzenie tajnych obozów zagłady zwanych domami opieki. Politycy sprytnie zamierzają wykorzystać kult piękna i brak perspektyw młodych ludzi, aby dać im bodziec do ubezwłasnowolnienia nieatrakcyjnych już rodziców i wysłanie ich do takich właśnie placówek. Unia zamierza też wprowadzić limity na długość życia. Dla Polski ma to wynieść 62 lata. Każdy kto przekroczy ten limit będzie musiał płacić specjalny podatek, a kto nie zapłaci zostanie uznany za przestępcę i pójdzie do więzienia. Z kolei więźniowie powyżej 62lat zostaną żywcem przerobieni na paszę dla dzikich zwierząt z ogrodów zoologicznych. Wybitne jednostki będą mogły przedłużać swe życie w nieskończoność. Będą się one legitymowały specjalną kartą nadczłowieka. Kartę taką będzie przyznawać nowo powołana komisja przydatności światowej. Głównymi adresatami takich kart będą naukowcy, wybitni ekonomiści, politycy i różni twórcy. Oczywiście ludzie o pewnym stopniu zamożności będą mogli nabyć taką kartę, aczkolwiek ich wersja będzie podlegała konieczności comiesięcznego opłacania abonamentu. Taki świat jest bliższy niż myślicie

Gość mam dwoje dzieci
i tez nie wiem kto mi poda szklanke wody na starość:(

Gość a jeśli nie będzie mi się
chciało pić - to po co mi ta woda?