Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisnia123

on byl z dziwka

Polecane posty

Gość wisnia123

moj maz byl kiedys z prostytutka. nie kochal sie z nia tylko zrobila mu loda. to bylo z 10 lat temu , jak nie bylismy malzenstwem co o tym myslicie? powinnam byc zla na niego i bac sie ze zrobi to kiedys ponownie

Gość wisnia123
ktos sie wypowie?

Gość wisnia123
no nie, ale to dziwka, jakos tak sama nie wiem co o tym myslec

Gość wisnia123
pol dzielnicy mnie mialo ale ja moge

Gość wisnia123
bardzo smieszne, niech sie ten smieszek nie podszywa pomoj pseudonim...ja naprawd pytam powaznie

Gość mireczkaa
dajże spokój, nie był z Tobą. O co masz być zła??

To ze powiedzial ze byl tylko na lodzie zapewne klamal bys sie nie martwila . Po pierwsze to jak nie byl z toba mogl robic co chcial . Mialam kiedys facveta ktory tez lubil sobie przedemna sie pobawic . trudno zycie , ty zyj tym co jest teraz i przestan obawiac sie bo sie nakrecisz i zwariujesz , jak ma cie zdradzic to nie musi zrobic tego u dziwki

Gość ja86sia
jak dla mnie to obrzydliwe, że był z dziwką... ale skoro to było przed ślubem (ważne jest też to czy byliście już razem, wtedy to dla mnie zdrada), tak dawno, to nie ma sensu się teraz o to wściekać, można docenić szczerość faceta (choć też i głupotę, bo po co właściwie Ci to mówił, było oczywistym, że Cię to zasmuci...)

Gość wisnia123
sama sie zdziwilam ze mi to powiedzial, zapytalam wprost i powiedzial ze ne chce kklamac. nie wtedy nie bylismy razem, tez mnie to brzydzi, no ale co moge zrobic. nie wiem co mam zrobic zeby przestac o tym myslec chyba zwariuje

Gość Pedro Rizzo
żadna z was nie napisała, że jej facet to chuj i powinna go zostawić, bo na 100% będzie ją zdradzał...kafeterianki, co sie z Wami dzieje?:P

Gość wisnia123
jak to zostawic....to nie takie proste.... ale az sie gotuje w srodku jak o tym pomysle, albo sobie to wyobraze...straszne

Gość jolalojalna
no jak zostawić?? a po co? toz to było dawno, nie był z tobą, chciał się chłopak zabawić-miał prawo. i jeszcze powinnaś się cieszyć że ci to powiedział, nie ukrywał

Gość Pedro Rizzo
no zazwyczaj na kafe takie teksty idą. "był na dziwkach, teraz naprwno też chodzi, jeszcze Cię czymś zarazi, zostaw go". aż dziw że teraz nikt tak nie napisał

Gość wisnia123
no wlasnie ciezko mi teraz mu ufac.....jestem starszne podejrzliwa....o ludzie....jeszcze wszystko za przeproszeniem sie spier.....przez to wlasnie

Gość Pedro Rizzo
daj spokój nikt nie chodzi do prostytutek jak na stałą kobitkę...chyba że cierpisz na chroniczny ból głowy

Gość Niepolski
No to zrob mu tez loda, to nie pojdzie do dziwki!

Prostytutka to zawód, który wykonuje określoną usługę. Jak chce się dobrze zjeść idzie się do restauracji, jak chce się zmienić fryzurę to do fryzjera, a jak chce się profesjonalnie rozładować napięcie seksualne to do dziwki. Nie widzę w tym nic zdrożnego, jeśli ktoś jest sam. Prawdę mówiąc wydaje mi się to nawet lepsze niż np. wykorzystywanie jakiejś panny w barze, czy zwodzenie dziewczyny kiedy mężczyźnie chodzi tylko o seks. A tak to ma szybko, profesjonalnie, bez uczuć, czysty układ i jeszcze dziewczynie da zarobić. Poza tym to było 10 lat temu, nie byliście ze sobą itd. Inaczej człowiek zachowuje się będąc w związku a inaczej będąc singlem. To tak samo jakbyś była zazdrosna o wszystkie dziewczyny przed Tobą.