Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykly ja

moja dziewczyna a jej matka

Polecane posty

Gość zwykly ja

witam chcialbym sie dowiedziec waszego zdania na temat mojego zwiazku.. Otoz jestem z moja dziewczyna od ponad roku , w lozku jest nam swietnie dogadujemy sie itp ale od dluzszego czasu zauwazylem ze jej matka (wiek 44) zaczela mi sie podobac.i co najgorsze jaj jej chyba tez... Nie powiem nie bylem swiety jak bylem mlodszy , mozna powiedziec ze korzystalem z zycia,moja pierwsza byla starsza ode mnie o 6 lat w wieku 26 lat mialem romanse z kboietami starszymi o 12-14 lat zawsze mi sie podobaly i nadal podobaja starsze kobiety.. ale traf chcial ze sie zakochalem w mojej obecnej dziewczynie w tej chwili ma 23 lata a ja 33 podczas sexu z nia zamiast myslec i byc z nia cialem i umyslem mysle o jej matce ze to z nia uprawiam sex... jestem zagubiony i nie wiem co zrobic...

Gość nudze sie :-)
coz potrzebujesz mamusi.Ciekawe co na to matka dziewczyny? Pochwal jej sie, ze masz ochote ja przeleciec :-P

Gość felicija
Widocznie bliżej ci emocjonalnie i intelektualnie do mamuski niż do córeczki. Jesteś z dziewczyną o 10 lat młodszą. Masz o czym z nią gadać?

Gość o maj god o maj god
naucz sie stawiac kropki i przecinki, bo sie tego czytac nie da

Gość zwykly ja
tak mam o czym z nia gadac :) a co do pisowni to pisalem to na szybko