Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąbeleczka

owulacja kiedy?

Polecane posty

Gość bąbeleczka

hej słuchajcie mam pytanie dzisiaj jest mój 20 dzień cyklu od 17 dnia występuje u mnie plamienie... dzisiaj poszłam na usg sprawdzić czy jest ok i lekarz powiedzial ze na prawym jajniku mam 2 ładne pęcherzyki o wielkości 14mm czy to możliwe abym miała owulację tak późno? kiedy jest możliwość pęknięcia i czy jak pęknie to zawsze następnego dnia temperatura pójdzie w górę?? dziwiłam się że moja temp oscyluje w w granicy 36.5 - 36.3 zawsze zaraz po jajeczkowaniu wzrasta temperatura czy może wzrost być np po 3 dniach od uwolnienia jajeczka? lekarz powiedział że za kilka dni mogę się starać ale nie chciał nic więcej powiedzieć.. liczył pewnie na kolejną wizytę :-P proszę o podpowiedź gdyż z mężem staramy się o synka i byłabym wdzięczna

Wszystko jest mozliwe. Temperatura może i wzrosnąć po tygodniu!Nie musi pęknąć w tym smaym dniu kiedy masz owulacje, praktycznie zazwyczja podchodzi temp kolejnego dnia, to zalezy od Twojego organzmu.

Gość bąbelkowa mama
hmmm ciekawe teraz kiedy do pęknięcia dojdzie.. przez ostatnie 6 miesięcy cykle jak w zegarku co 28 dni bez żadnych niespodzianek a w tym miesiącu tragedia.. co mi teraz pomoże zdiagnozować dokładnie kiedy dojdzie dokładnie do owulacji?? problem leży po tej stronie że dopiero ten cykl zaczęłam mierzyć temperaturę i nie wiem dokładnie jak mój organizm się zachowuje.. kupić sobie testy owulacyjne? jajniki bolą mnie już cały tydzień teraz i nie jestem w stanie się w tym ogarnąć

Gość bąbeleczka
i nikt nic wiecej nie powie?