Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepolski

Polacy bojowo uczili swoje swieto!

Polecane posty

Rosalinda wiem co masz na myśli,ale to była gównarzeria,która i tak już została wyłapana i osądzona.A ja mam na myśli ważne święto narodowe podczas którego anglicy potrafili się zachować.

Gość lady mary
A co ciebie tak polska flaga boli.Spróbowałbyś gnoju powiedzieć to np.Amerykanom kiedy obchodzą swoje święto,że Ci ich flaga nie pasuje to zrobiliby z Ciebie gulasz. Francuzi i Anglicy też w tym dniu obchodzili święto.Jak myślisz ,dlaczego żaden Fryc czy Hans tam się nie udał walczyć z ich flagą, albo uczyć ich tolerancji. Bo żywy by żaden szkopski sk...wiel do domu nie wrócił.

"ale to była gównarzeria,która i tak już została wyłapana i osądzona." Gówniarzeria, ale troche racji niestety mieli. Wasz Cameron uprawia podobną politykę do Tuska.

Gość tttttrrrrr
A czemu oni rozrabiali?

Rosalinda... może i oboje stosują podobną politykę.ale pewne swery w Anglii o 100 % są lepiej rozwinięte i funkcjonalne tj. pogotowie medyczne,policja,urzędy.To jest temat rzeka,ale mnie w Anglii coraz więcej rzeczy zaskakuje,bardzo mile zaskakuje.

No to oczywiste. Gdyby nie było lepiej Polacy by tam nie wyjeżdżali ;) co nie zmienia faktu, że jest spore rozwarstwienie społeczne a przeskoczyć do klasy wyżej nie ma szans.

Rosalinda prosze Cię,uważasz że w Polsce nie ma takiego rozwarstwienia? Jeśli tak to się grubo mylisz.Nie wieżę,że w swoich stronach jeszcze czegoś takiego nie zauważyłaś.