Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqedefrrtwetw

mam zamrozona porcje rosolowa, czy musze ja rozmrozic przed wrzuceniem do zupy?

Polecane posty

Gość wqedefrrtwetw

czy moge ja wrzucic do wody, gotowac pol godz a potem wazrywa itd??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wqedefrrtwetw
porcje rosolowa czyli kurczaka i kosci

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niedajka
jak wcześniej umyłaś a później zamroziłaś to tak , ja tak robię .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość efrefere
ja zawsze rozmrazam by z tego miecha zrobic zupkie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wqedefrrtwetw
tak,bylo umyte,zamrozilam sama,a dzis rano zapomnialam wyjac,a musze zrobic zupe:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Jeśli jesteś zameldowana
Sparz wrzątkiem, jeśli nie była myta a potem jeszcze opłucz porządnie pod bieżącą wodą i do gara

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wqedefrrtwetw
dzieki bardzo:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jak wrzucisz nierozmrożoną
to zupa będzie ci się gotować z brązowym syfem na wierzchu, który będziesz musiała wyjąć łyżką cedzakową.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wqedefrrtwetw
i tak zawsze tluszcz sciagam z gory, jestem na to przygotowana:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×