Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja zalamana

Chlopak i jego mama przwsadzili:/

Polecane posty

Gość Patrycja zalamana

Posluchajcie,mieszkam w duzym miescie pelno chlopakow a ja wybralam tego jedynego.Wczoraj strasznie klocilismy sie(nie wazne o co nic zwiazane z zdrada inna kobieta chlopakiem )krzyczal zlapal mnie bardzo mocno za buzie chciala zeby sie uspokoic trzymalamc go a on dostal histeri odepchnal mnie uderzylam glowa:/ zacza mnie przytulac gadac ze nigdy sobie tego nie wybaczy plakal postanowilam zerwac wybieg z bloku tak jak stal zacza krzyczec ze niechce bezemnie zyc i woli sie zabic ledwo co go zatrzymalam:( wrocilismy do jego mieszkania zaczelismy plakac :| przytulilam go mowilam ze to co sie dzisiaj stalo to jest paranoja odwozil mnie rano do domu strasznie o niego balam jak wstalam napisalam do jego mamy czy z nim wszystko ok a jego mam napisala ze: on swiata poza mna nie widzi,jak z nim zerwe to tego nie przezyje a jak ja-(jego matka)strace syna to tez bym nie przezyla przepraszam ze bez.,ale lzy mi oczy zalaly i teraz skaplam ze bez,.pisalam

Gość anna kleopatra
o chryste :) miałam identyczną sytuacje - niemal identyczną

Gość anna kleopatra
to nie patologia - mylisz pojecia to emocje

Gość anna kleopatra
nie rób nic nie tłumacz się bez powodu bądź twarda !!! NIe daj soba kierować PRZERABIAŁAM TO wiec z doświadczenia wiem co i jak

Gość Patrycja zalamana
Z tym orgazmem to nie ja pisalam

Gość FGHJK
KORNA JAKIE DOSWIADCZONE KOBIETY :D:D:D DO NAUKI PATALOGICZNE NASIENIE

Gość anna kleopatra
nie pisalam do ciebie Ludzie co klasyfikujecie problem do problemow patologicznych Puknijcie sie w glowe zaslyszane slowo nie wszedzie pasuje przeczytac definicje slowa Patologia

Gość anna kleopatra
pozatym zycie uczy

Gość Patrycja zalamana
cieszesie ze mnie wspierracie ale ja wole sobien oewgo chlopaka znalesc bo ten jest tepy i wogule beznadziejny i jego mam jest glupia jak buut z lew jnogi. A ja studiuje medycyne i bede wkkrotce pielengniarkom w szpitalu i ma mdopbre stopnie. Wszyscy mnie chhwala i klepia po tylku a najbardziej moj chlopak ktory niestetyy jes slaby psychicznie irobi co robi, bije mnie pasem i rzuca o sciaane, ale ja i tak go nawet kochaam,mimo ze jetss slabnyw luzku

Gość nie mogeeeee
Dokladnie tak, jak wyzej. To jest Patologia! Facet widac ma jakies zaburzenia psychiczne a ty swoich zachowaniem przyzwalasz mu na takie traktowanie. Najpierw cie leje a pozniej stara sie wzbudzic twoja litosc.

Gość Patrycja zalamana
Ale co zrobic??? nie moge teraz go zostawic boje sie ze cos sobie zrobi a ja go bardzo kocham ale tez nie moge sobie pozwolic na szantaz

Gość nie mogeeeee
"Ludzie co klasyfikujecie problem do problemow patologicznych Puknijcie sie w glowe zaslyszane slowo nie wszedzie pasuje przeczytac definicje slowa Patologia" Problem? Moze niech ida do specjalisty na terpaie...? Facet bedzie ja dalej lał i rzucał jej głowa o sciane, a wszystko przez to bo biedak ma "problem".

Gość Patrycja zalamana
Mam 18lat i nie podszywajcie sie to jest dziecinada chlopak mnie nigdy nie uderzyl nigdy zawsze mily przekochany wczoraj mnie zlapal za buzie zebym mu w oczy patrzyla mocno:/ a uderzylam sie w glowe bo chcialam go przytrzymac a on odepchnal mnie a to bylo na lozku to sciana blisko

Gość dfdfdfdfdfsdf
Jakaś analfabetka to napisała :O