Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mona:-):-):-)

Zdrada

Polecane posty

Gość mona:-):-):-)

Witam. Nie wiem jak sobie poradzic ze zdrada. Mam od 6lat chlopaka nie jesteśmy po ślubie ale od 2.5roku mieszkamy razem i dobrze nam ze sobą.mam 22lata Wyjechałam za granicę poznałam tam faceta który byl ode mnie tez 22lata starszy no i jest bardzo przystojny jak na swój wiek.ma własną rodzinę, nie wiem jak to sie stało ale byliśmy para, wiadomo ze tez sypialiśmy ze sobą. Teraz jestem w Polsce z moim ale nie umiem zapomnieć o tamtym tym bardziej ze często rozmawiamy przez telefon i on ma nadzieję ze jak znów wyjedziemy w to samo miejsce do pracy za granicę to znów ze sobą będziemy no i niby tęskni za mna.ja juz nie chce ranic mojego chlopaka ale tez nie umiem powiedzieć co czuje do tamtego wiem jedno bardzo za nim tęsknię. Nigdy nie zdradziłam mojego byłam wierna mimo ze miałam okazję nie raz i nie wiem dlaczego teraz to zrobiłam i jak mam z tym żyć mam wyrzuty sumienia. I jak zapomnieć o tamtym bo wiem ze nie bede nigdy z tamtym

Gość dziewczynanglika
bylam w takiej samej sytuacji. nie warto krzywdzic Twojego chlopaka. Z tym starszym i tak przyszlosci nie masz (nie wierz z zadne bajeczki o rozwodzie) ja uwierzylam i zaluje do dzis. Naprawde szukaj sobie partnera a nie klopotow.

Gość litosci co za wstretne
co nie rozumiem? Ze majtki zdjelas dla tyle starszego bodzia, co zone w rogi wali? Pieknie -jeszcze nie rozumiem.Teraz wielkie wyrzuty sumienia.Kon by sie usmial.