Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeeeeeeta

Dziewczyny, co mi jest? :(

Polecane posty

Gość kobieeeeeeeeta

Okres spóżnia mi się prawie dwa tygodnie. Nigdy tak nie mialam! Zrobiłam przed chwila test ciążowy, wynik jest negatywny. Tak się martwię :(

Gość papla666
Wahania hormonalne :). Po prostu idź do lekarza. Po co czekać i się denerwować...i myśleć Bóg wie co...:)

Gość kobieeeeeeeeta
jutro chyba tak zrobię, bo tak mi serce wali z nerwów:(

Też tak miałam parę miesięcy temu. Okazało się, że mam infekcję pochwy...i jakieś tam bakterie miały wpływ na opóźnienie okresu. Dostałam luteinę na wywołanie krwawienia, niestety z upławami i infekcją bujam się do dziś :/

Gość kobieeeeeeeeta
wykluczam infekcje pochwy bo uprawiałam tylko seks z moim chłopakiem a z drugim tylko w gumce

Gość vcvc a
cos moze w tym byc, miesiac temu chyba zlapalam cos na basenie :o boli mnie jak robie siusiu.

Gość papla666
A ja miałam tak...nie wiem czemu. Rok temu @ miała przyjść przed świętami i mąż się śmiał, że chyba wie co w prezencie dostanie, byle bym to testem potwierdziła...ale nie. Wszystko przesunęło się o 2 tygodnie. Potem było ok i za kilka miesięcy znowu...Zero infekcji...Miałam problemy z hormonami i mam do dzisiaj, ale niestety, nic nie mogę brać, więc czekam na cud...I za każdym razem i tak boję się, że to ciąża...:).

Gość koktajlmolotowanabraksie
Testy nie dają100% pewności kochana;) Jeśli bierzesz tabletki lub denerwujesz sie, niesypiasz, jesz inaczej to wszystko wpływa na gospodarke organizmu.