Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxisss

kiedyś mnie uderzył..

Polecane posty

Gość alexxisss

mój chłopak dwa lata temu mnie uderzył, za to że obraziłam jego matkę, od tamtej pory sytuacja sie nie powtorzyla ale wtedy miaam noge cała w siniakach.... ja zrozumialam ze tak nie mozna i juz nie obrazam, od tamtej pory byl spokoj, teraz sie oswiadczyl, zgodzilam sie ale zastanawiam sie czy to sie nigdy nie powtorzy...

Gość forum str glowna dyskusja ogol
pewnosci nie masz

obrazalas jego matke wiec mogl ci poslac ale bica nieusrawiedliwiam.Gdyby byl normalny to po,prostu by wyszedl i wszystko.Damski bokser i tyle.Co bylo powodem do obrazania jego matki ?

Gość alexxisss
ze wchodzi do naszego mieszkania (wlasciwie to jego mieszkanie ale ja z nim mieszkam) podczas naszej nieobecnosci a potem komentuje co jej nie pasuje, zabiera jego rzeczy do prania itp. Juz przestala to robic ale kiedys bylo to norma i nie wytrzymalam i bardzo ja zwyzywalam, a on nie wytrzymal. Ale martwi mnie to ze on nie umie nie oddac, np jak go uszczypne on zaraz musi zrobic to samo mocniej.. zebym zobaczyla jak go bolało..

Gość alexxisss
np mam 100% pewności że jak kiedyś uderzylabym go w twarz np z powodu zdrady albo cos takiego to on by mi oddal mocniej. nie poposcilby.

Gość co to znaczy ciastko zwykłe
dziewczyno, na własne życzenie pchasz się w bagno. Poczytaj tematy kobiet, które są regularnie bite w związkach. Każda mężatka ci napisze, że przed ślubem były jakieś sygnały ale je zignorowały. Nie powtarzaj ich błędów. Proszę Cię, zastanów się sto razy, rozstanie czy zerwanie zaręczyn to nie koniec świata.

Gość xjaTeztomialam:(
alexis ja jest mialam taka sytouacje!!!dostalam bardzo bardzo bolesnie za obraze jego matki i gwarantuje ci ze skoro raz cie uderzyl mimo ze 2 lata minelo to na jednym razie sie nie skonczy sama to przerabialam!!!!dziewczyno nie wychodz za niego!!

Gość xjaTeztomialam:(
jest takim samym typem faceta jak moj!! jakbym go uderzyla 1szato by mi oddal 5 razy mocniej uciekaj jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!