Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaa!!! ;(

okłamałam go, że jestem po studiach...

Polecane posty

Gość załamanaaa!!! ;(

:( Przystojny, przystojny i jeszcze raz zajebiscie przystojny. kumpela mi go przrfdstawila na imprezie j zaprosilam go na facebooku i odpisal co u mnie jak tam, to ja glupia nir chcialam byc gorsza napisalam ze ide zaraz na zajecia itd. i oklamalam go, ze studiuje prawo :( niestety szybko sie to wydalo, jak sie spotkalismy to zapytal na jakiej uczelni jestem i nie wiedzialam co powiedziec to powiedzialam ze na poliotechnice a on Zrobil oczy, powiedzial ze tak wlasnie myslaL ZE KLAMIE i poszedl nie odzywa sie ;( co mam zrobic task mi sie spodoba... a jestem po zawodowce ON JEST inynierem i robi mgr to jeszcze nic nie znaczyh przeciez!!!!

Gość yyyyhy
faqktycznie jesteś durna prawo na polibudzie :D hahahaha.. a jak możesz być po studiach skoro prawo jest jedolite to chyba w trakcie studiów ;D jak się nie ma pojęcia to się nie mówi głupot :P

Gość cóż zdarza się..
jak to się mówi nie dla psa kiełbasa

Gość zuza1202
ja tam lubię kłamać kłamię facetom cały czas a oni to lubią... nie przejmuj się

Gość załamanaaa!!! ;(
ale to chodzi o klamstwo nie o szkole. tak mi sie wydaje :( jak to odkrecic.

Gość zuza1202
ale powiedz po prostu, że ci było wstyd przed nim że jesteś taka niewykształcona że chciałaś mu zaimponować - każdy to zrozumie....

ja bym nie zrozumiała jakby mnie tak facet okłamał nie lubię ludzi, którzy udają kogoś innego - nie ufam im

Gość fia fia fia
Daj sobie spokoj ;D Fajni i inteligentni mężczyzni nie interesują się tępakami po zawododowie ;P No chyba ,że wyglądają jak Adrianna Lima ;D ale zakładam ,że chyba tak nie jest w Twoim przypadku ;D

Gość hahahaa677
TEZ WALE SCIEME. TO NIC TAKIEGO:) NIE PRZEJMUJ SIĘ.

Gość Olgaaa777
Ej , to ,że ktoś jest po zawodowie nie znaczy ,że jest tępakiem !!! Tępakami to są te pipy co studiują pedagogikę i politologię i myślą ,że są już wielce oświecone !! A Ty z tym prawem na politechnice to pojechałaś dziewczyno hahaha :) Po prostu mu powiedz ,że jest Ci wstyd i ,że chcialas mu zaimponować :)

Gość Olgaaa777
chodź nie wróże nic dobrego bo klamstwo to kiepski początek znajomosci :) Jeszcze takie na przypał wykryte ;p

Gość litosci co za wstretne
przestancie tak sraczkowac z tymi studiami.Jak masz fajny zawod ,dasz sobie w zyciu rade. Inteligencja na szczescie jest cecha wrodzona :-D Klamstwo mozna wytlumaczyc wstydem ( niepotrzebnie)i brakiem poczucia pewnosci. Wazne wytlumaczyc pobudki.

Gość załamanaaa!!! ;(
jestem fryzjerką... no ale naprawde byli mi wstyd ;( Bardzo tego zaluje ale jego mina.. yy mial takie oczy jak nie wiem co bym powiedziala :| ze mam meza i dzieci pisalam do niego ale nie odpisuje a tak mi sie spodobal

Gość zuza1202
uczyć to się trzeba, ale sprzedaży, marketingu - i to nie w żadnej szkole jest wielu nieudaczników po studiach...

Gość Kimberliiiznewyersey
Dziewczyno ! Nie chodzi o samo kłamstwo bo to idzie czasami wybaczyć ale o to ,że Ty wyszłaś na kompletną idiotkę przed nim ! Koleś jak usłyszal ,że studiujesz prawo na politechnice miał już dość ;D też bym jebła ;D hahaha

Gość fgfgfgfg
Olgaaa777 - twoje 'chodź' mówi samo za siebie....

Gość Kimberliiiznewyersey
i jeśli to w miarę inteligentny chłopak , który ceni sobie mądrość i jakiś ładunek intelektualny u kobiety to sory ale raczej pozamiatane ;D

Gość litosci co za wstretne
masz nauczke, ze nei warto podawac sie za kogos , kims sie nie jest. A fryzjerka fajny zawod i na chleb zawsze sobie zapracujesz. Dobra fryzjerka to artystka :-P

Gość Olgaaa777
błąd , fakt. Ale nie taki jak autorka tematu ;p

Gość ZpIeKlArOdEmRuDaLaDaCzNiCa
Mi sie wydaje ,że ten chłopak sie juz do Ciebie nie odezwie. I jak już ktos napisał nie chodzi o same kłamstwo tylko fakt ,że zrobiłaś z siebie idiotkę. Kłamstwo to jedno a drugie ,że wyszłaś na debila mówiąc "że studiujesz prawo na polibudzie". Nie dziwie sie ,że zrobił oczy LOL hahaha Mam nadzieje ,że nie wszystkie fryzjerki są takie tępe :)))

Gość duuuupatam ....
A ja teraz robię inż. i czasami żałuję ,że nie jestem fryzjerką bo jest to zawód zawsze potrzebny, w którym można się rozwijać, otworzyć własny salon i mieć kupę kasy... Jak jestem u swojej fryzjerki to zawsze podziwiam ją za talent i wyczucie bo też bym tak chciała umieć :) A co do kolesia bądź szczera, wytłumacz czemu tak palnęłaś i jeśli to zrozumie to może będziecie się z tego śmiać przy piwie:)

Gość aga malaga
studia są dla frajerów wiem to od zawsze... ale ciągle stereotypy pokutują

Gość NIE PONIEDZIALEK
HEJ DAJ MI DO NIEGO NAMIAR NA FB............nie oszukujmy sie ty u niego jestes juz spalona...i nie masz co sie starac..jeszcze nic miedzy wami nie bylo a ty go juz oklamałas

aha malga ...jaka Ty mądra... gdyby nie te studia nie było by lekarzy , inzynierów , prawników , architektów , nauczycieli. Wszyscy byliby właścicielami zakładów fryzjerskich i osiedlowych sklepików ^^

Gość aga malaga
no tak, jak ktoś chce mieć określony zawód to może ale w tym kraju ludzie myślą że studiowanie filozofii itd ma sens

z tym się zgodzę. Wybacz ale założyłam ,że mówisz o studiach "w ogóle". pzdr

Gość zielona mandarynka
Nie staraj się to już raczej przegrana sprawa. Niby w sumie nic strasznego no ale popatrz z tej strony, że jak poznajesz faceta chciałabyś o czymś z nim pogadać. Sama zaczęłaś temat studiów więc chciał zagadnąć i tu pewnie zdziwił się bardzo jak mu wyrąbałaś z tą politechniką. To nie jest jakaś wiedza tajemna trochę obycia wystarczy. Przecież on studiuje na polibudzie na tego inż nie skojarzyłaś czy jakoś tak Ci się palnęło ? To spora gafa i może zniechęcać do tego dochodzi to kłamstwo. No i wyszłaś na tempom kłamczuchę i raczej się nie odezwie. No ale próbuj ale co chcesz mu wytłumaczyć ? Po prostu nie wiedziałaś, że prawo studiuje się na uniwersytecie i co tu tłumaczyć a kłamstwo..no to myślę ma gdzieś w końcu żoną jego nie jesteś żeby się wkurzał o to.

Gość załamanaaa!!! ;(
kurcze to juz na pewno koniec. ZadzwonilaM DO niego i odebral zapytalam czy jest zly a on ze nie ma czasu bo sie uczy i ze ja tez powinnam troche posiedziec w ksiazkach bo sesja sie niedlugo zacznie. jestem zalamana on po prostu ze mnie szydzi ;(