Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaron1982

Witam poszukuję pracy w Łodzi (w treść załączone CV)

Polecane posty

Gość makaron1982

E-mail: arek.cwiklinski@op.pl Wykształcenie: 2002-2007Studia magisterskie na Uniwersytecie Humanistyczno-Przyrodniczym w Kielcach. Specjalność: Współczesne stosunki międzynarodowe. 2001-2005Studia inżynieryjne na Akademii Humanistyczno- Ekonomicznej w Łodzi Specjalność: Sieci Komputerowe. 1997-2001Liceum Ogólnokształcące w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 1 w Piotrkowie Tryb. Doświadczenie zawodowe: 09.2010-10.2011Cermag Sp. z o.o.- salon wyposażenia łazienki i płytek ceramicznych, stanowisko Sprzedawca ds. Hurtu i Inwestycji: ofertowanie, pozyskiwanie nowych klientów, kompleksowa obsługa klientów hurtowych. 08.2008-09.2010FH „JACEK lider branży sanitarno-łazienkowej, stanowisko: Specjalista do spraw sprzedaży. -bezpośrednia i telefoniczna obsługa Klientów, sporządzanie i nadzór nad zamówieniami, obsługa reklamacji, fakturowanie, dbanie o stany magazynowe. 01.2008-08.2008PHU „MAR-GO sklep z materiałami wykończeniowymi, stanowisko: Sprzedawca -aktywna sprzedaż, obsługa kasy fiskalnej, fakturowanie, sporządzanie zamówień. 08.2007-01.2008NOMI S.A. stanowisko: Sprzedawca, doradca klienta. Praktyki i staże: 07.2006-09.2006Poczta Polska UP Piotrków Trybunalski 1 pracownik administracyjny. 07.2004-08.2004Agencja Obsługi Biura Piotrków Tryb. Pracownik biurowy. 06.2003-08.2003„BRAWO s.c. Piotrków Tryb. praca na stanowisku serwisanta i sprzedawcy sprzętu komputerowego. Umiejętności: Biegła obsługa komputera (MS Office, środowisko Windows) konfiguracja sprzętowa i programowa prawo jazdy kat. B. Angielski na poziomie podstawowym w mowie i piśmie Umiejętność obsługi urządzeń biurowych. Programy CDN XL, Firma ++, SAP. Uprawnienia do prowadzenia wózków widłowych Szkolenia: Trening asertywności Projektowanie wnętrz Techniki sprzedaży Pierwsza pomoc przedmedyczna Dodatkowe atuty: Intuicja handlowa Obszerna wiedza i doświadczenie z zakresu sprzedaży Odpowiedzialność, umiejętność przewidywania Zainteresowania: historia, wędkarstwo, sport, film.

Gość czocza
studia, magistry, kierunek prywatny, płatny i wszystko po to żeby glazure sprzedawać jako popychadło masakra :O

Gość sexowna mamusia :)
dobrze ze zmieniles maila z tego makarona:D

Gość tylko nie Łódź
Szukaj wszędzie ale nie w Łodzi, tutaj z pracą to jak na pustyni z wodą, młodzi ludzie uciekają, firmy się zamykają.

Gość makaron1982
szukam normalnej uczciwej pracy i nie widzę w tym nic złego, ale widzę że dla niektórych to problem i muszą uszczypnąć.

Gość makaron1982
rzecz gustu pewnie :)

Gość sens....
ogolnie to glupota dawac swoje CV na jakims kretynskim forum... akurat znajdziesz tutaj pracodawce ;) czasy są takie ze ludzie biją się o pracę i pracodawca moze sobie przebierac

Gość makaron1982
problem w tym że w Łodzi znam ledwie kilka osób więc nawet nie ma kogo popytać o pracę przypadkiem trafiłem tutaj i pomyślałem że może znajdzie się ktoś kto szuka pracownika i przeczyta moje ogłoszenie

Gość wrrramp
jak wyżej w Łodzi kiepsko z pracą chyba że znasz prezesa z ulicy to można na kasie w żabce lub większym markecie Łodź to miasto dla bogatych chcących wydawać a nie zarabiać mało tu firm a jeśli już to kiepsko płacą przeważnie a jak jeszcze byś musiał wynająć mieszkanie to kaplica

jak wyżej w Łodzi kiepsko z pracą chyba że znasz prezesa z ulicy to można na kasie w żabce lub większym markecie Łodź to miasto dla bogatych chcących wydawać a nie zarabiać mało tu firm a jeśli już to kiepsko płacą przeważnie a jak jeszcze byś musiał wynająć mieszkanie to kaplica Nic dodać nic ująć, amen. Ale powodzenia chłopaku.

Gość makaron82
wynajmuje mieszkanie i właśnie kończą mi się oszczędności, więc troch czarna d..a :/

Gość makaron82
jesli nie znajdzie się dla mnie praca to poznam miłego straszego pana w wiadomym celu ;)

Gość Benek z Łodzi, 70 lat
OK, jestem zainteresowany, może być 50 zł za lodzika?

Gość makaron82
ty mi za 100 zł

Gość wrrramp
psychiczna myszellina czyżbyś była z miasta Łodzi ja właśnie stąd zmykam z rodziną budować dom w cholerę i jeszcze dalej choc sentyment mi pozostanie

umowa stoi, to kiedy ci pasuje i gdzie?

Gość makaron82
Benek zapomnij ktos podpisał się tym samym nickiem

Gość jak z łodzi to na fabrycznym
ale powaznie to czarna dupa, agencje typu manpower co najwyżej ci zaproponują produkcję.A w urzędzie pracy lepsze oferty to masz po znajomości

tak szczerze to nawet poczucia humoru nie masz... haha

Gość makaron82
dam poćućkać za 100 zł zapisywać się na listę :D

Gość makaron82
podnosze

wrrramp Owszem, jestem, przyjechałam do Łodzi prawie 15 lat temu i niestety - teraz nie mam możliwości się stąd ruszyć. Każdemu, kto na własne życzenie przyjeżdża tu studiować, pracować czy żyć, serdecznie współczuję głupoty i gratuluję odwagi. To miasto umiera śmiercią naturalną, bezrobocie jest potężne, inwestycji jak na lekarstwo, a władze miasta świetnie się bawią na organizowanych festynach typu "Przyjazna Łódź", "Łódź przyszłością Polski" albo innych, równie żenujących. Autorze - nie myślałeś o przeprowadzce? Jeśli nie, to może warto takie rozwiązanie wziąć pod rozwagę, serio.

No porażka po prostu :o Tym bardziej, że Łódź ma potencjał, którego nikt (w sensie władz miasta) nie chce wykorzystać, może nie tyle nie chce, co nie potrafi. To mogłoby być miłe, kolorowe, czyste, atrakcyjne turystycznie i kulturalnie miasto. Tymczasem odebrano nam wszystkie festiwale, nawet Camer Image, który Łódź sobie zawłaszczyła został stąd przeniesiony po roku :o Nie mam nadziei na to, że coś się tutaj zmieni. Uciekać, uciekać!

Gość werwerwe
nie ma pracy dla informatyków?? dziwne.