Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przynoszę_pecha

Dlaczego zawsze jak biore udział w dyskusji

Polecane posty

na forum, to ona umiera? Prawie za każdym razem jak coś napiszę, wszyscy pozostali przestają pisać, choćby wcześniej pisali po 10 postów... W życiu nic mi nie wychodzi, a teraz się okazuje, że nawet na forum sobie nie radzę:( Na pewno nikt nie odpisze...

Gość adfffggggggr
To Cie zaskoczę ;) bo odpisałem :P

Gość szukam żony na kafeterii
też tak mam musimy wziąć ze sobą ślub o ile jesteś kobietą o zgrabnych nogach.

Gość koi koi koi
mam to samo, pewnie nikt się już po mnie nie wpisze :D

Kucze nawet w wątku o angielskim nikt nie odpowiada. Nawet nie wyszydzono mojej znajomości języka, a wiem, że na tym forum zawsze znajdzie się jakiś wyśmiewacz. Jakbym nie istniała:(

Gość welcome to the jungle
Mam identycznie i zawsze sobie wmawiam, że napisałam takie mądre i ociekające elokwencją zdanie, że stanowi doskonałe podsumowanie całego tematu i już nikt nie ma niczego do dodania, bo wszyscy siedzą, czytają mój wywód po stokroć i chłoną moją odkrywczość. Przy okazji temat umiera :classic_cool: A tak poważnie to się nie przejmuj, nie Ty jedna jesteś psują topików, sporo takich pechowców tutaj 🖐️

Grasz nieudacznika i ofiarę. Ludzie nie lubią takich słabych osobowości. Wybacz, że brutalnie piszę - ale takie są fakty.

Nie wykręcaj się, dobrze? Jak nic nie poradzisz? A kto założył negatywnego, destruktywnego nicka? Przecież jak się czyta "przynoszę_pecha" to od razu odrzuca. Już po drugim słowie w nicku (pecha) ludzie Cię nie lubią. Ty chcesz grać ofiarę, wierzysz w to że jesteś gorsza, litujesz i użalasz się nad sobą. Czemu założyłaś taki nick? Czemu nie założyłaś innego ... Nie pisz że "nie mogę nic zrobić", możesz, tylko Ci się nie chce ...

Wybacz ale w twoim nicku nie widzę żadnego opisu stanu twoich emocji. Widzę natomiast negatywne określenie pewnej cechy, w którą osobiście nie wierze. To jest ocena wartościująca Twojej osobości, nie nastrój to - wesołość, smutek, radość, żal, przygnębienie. Piszę Ci, że odrzucasz ludzi swoim nickiem. Powiedz, dlaczego jest niemożliwe abyś zmieniła nicka na inny? Nie musi to być kłamstwo. Może być coś neutralnego (woda_kamień_papier, rzeka_szumi). Zobacz, nawet w nicku chcesz wylać i pokazać światu swoje przygnębienie, zdołowanie, kompleksy, niskie poczucie wartości. Ludzie tego nie lubią. Rozumiesz już czemu masz mało wpisów? Pomyśl jak trochę zmienić swój wizerunek. Taki mały PR :) Powodzenia (muszę lecieć) !!!

Jakby co to ja nie pisałeś z litości tylko dlatego, że autorka zadała pytanie na które miałem coś do powiedzenia. Litowanie się nad innymi (tak jak litowanie się na sobą) prowadzi do depresji, a ja nie chcę mieć depresji ...