Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Introwersjonista

Prosze dziewczyny o rady :(

Polecane posty

Gość Introwersjonista

Cześć! Zwracam się z pytaniem do kobiet (oraz mężczyzn którzy byli w podobnej sytuacji), które mi powiedzą jak mogę pozbyć się moich problemów dotyczących właśnie płci pięknej Więc zacznę od tego, że jestem bardzo nieśmiały, ciężko mi przychodzi kontakt z dziewczynami - jeśli już muszę coś powiedzieć to zwięźle i na temat albo w ogóle się nie odezwę. Próbowałem z tym walczyć - chodziłem z kumplami na miasto (rynek w Krakowie - mieszkam w NH) bo pomyślałem "a, będę w tłumie z kolegami to jakoś się odważe zagadać" ale jak się okazało, nie mogłem spojrzeć żadnej dziewczynie w oczy, a czym bardziej zagadać. Kiedyś (jakieś 2 lata temu) jedna dziewczyna powiedziała mi, że się jej spodobałem to się nie odezwałem tylko złapałem doła na tydzień Oczywiście jej unikałem, aż się rozeszło po kościach i poszło w niepamięć. Mam 18 lat i do przystojnych nie należę (aż się dziwie co mogło się we mnie podobać tej dziewczynie?), mądrych raczej też nie (same 2 w szkole ) a dziewczyny to nigdy w życiu nie miałem. Jeśli podeszła by do mnie dziewczyna (nawet zapytać o godzinę) to albo bym jej nie powiedział, albo zrobił bym się bardzo czerwony i zaczął z przerażeniem literować odpowiedź na zadane pytanie. Jak widać mój przypadek jest bardzo ciężki, czy ktoś się może już z nim spotkał? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedzi!

Gość Abbcca
A jesteś przystojny (wysoki dobrze zbudowany itp), lub bogaty?

Gość Zielony prochowiec
Jestem rok starszy i też nie miałem dziewczyny a chciałbym mieć, z tym że jak mówię o swoim problemie to nie kładę nacisku na nieśmiałość tylko na to że nie mam gadane i Tobie też radzę rozważyć tą i inne kwestie, bo to się tak mówi "jestem nieśmiały" i to zamyka sprawę a problem może leżeć gdzie indziej.

Gość Introwersjonista
Jestem żałośnie zbudowany (mam 180cm a waże tylko 60kg). Gadane mam z chłopakami, tylko z dziewczynami to już nawet znajomości nie mogę zawrzeć, bo nie daje się poznać :x

Gość Introwersjonista
Bogaty nie jestem, przystojny tez nie. :8

Gość Abbcca
Pytam, ponieważ dziwczyny zawsze szukając chłopaka zadają sobie pytanie "Co z tego będę mieć?" Jeśli jesteś przystojny - możesz być nieśmiały, głupi i biedny, gdyż można sie z Tobą pokazać. Jeśli jesteś bogaty - możesz być nieśmiały, głupi i brzydki, gdyż kasa przysłoni wady zewnętrzne. Również jeśli jesteś osobą przebojową i masz gadane jesteś niezłym kandydatem na chłopka (nawet bez kasy i wyglądu), gdyż można z Tobą bywać. Jeśli nie otrzymałeś od natury żadnego z tych talentów masz po prostu pecha...

Gość Introwersjonista
To zostaje się pociąć? :D

Gość Abbcca
Ja osobiście uważam, że lepiej sie pogodzić z losem :)

Gość Introwersjonista
Ale brakuje mi drugiej połówki :( Nie mowie o seksie rzecz jasna ( nie to jest priorytetem ). Abbcca jesteś facetem ? : ]

Gość Abbcca
Tak, jestem facetem. Mam podobny problem jak Ty, lecz jestem bogatszy od Ciebie o 7 lat doświadczenia.

Gość Introwersjonista
Znalazłeś sobie kobietę ?

Gość Urughaijka
No to musisz po prostu zacząć przelamywac tą swoją niesmiałość... pomysl o tym, ze jak dziewczyna z To9bą rozmawia czy nawet tylko pyta o godzinę, to ona nie wie ze dla Ciebie to taki stres i ze jestes niesmialy, i nawet sie tego nie domysla, wiec weź to pod uwagę i zacznij być normalny.

Gość Urughaijka
Kobieta to też czlowiek.

Gość Abbcca
Nie, praktycznie całe życie jestem samotny i powoli godze sie z losem. Nie ma sensu sie zadręczać czymś co nie jest realne :)

Gość Introwersjonista
Próbowałem przełamać, chodząc tam gdzie jest dużo dziewczyn (myślałem, że wpadne w depresje w tłumie dziewczyn :o) . Rozmawiając ze mną, od razu pozna, że jestem zestresowany ponieważ nie dam rady się odezwać.