Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagiaagi

zaczęłam brać tabletki... za wcześnie?

Polecane posty

Gość aagiaagi

Witam ! Mam takie pytanie.. zaczęłam brać tabletki antyknoncepcyjne.. i z tego co przeczytałam na forum wydaje mi się , że za wcześnie..:(( w piątek zaczęło mnie boleć w podbrzuszu.. w sobotę zaczeło się krwawienie.. bardzo lekkie.. w niedziele rano wzięłam pierwszą tabletke.. krwawienie dalej jest bardzo słabe.. Czy jest możliwe że nie jestem zabezpieczona.. ? Bardzo proszę o pomoc:(

Gość Perw w przelocie II
Ty najlepiej znasz swój organizm i wiesz co uznać za miesiączkę, a co nie. My za pośrednictwem forum nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić. Jeśli krwawienie pojawiło się mniej więcej w czasie spodziewanej miesiączki to wrzuć na luz i nie stresuj się niepotrzebnie. Dla pewności możesz się dodatkowo zabezpieczać przez pierwsze 7 dni przyjmowania tabletek. Jeśli uprawiałaś już seks bez dodatkowego zabezpieczenia to nie panikuj, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę (w przypadku gdyby to był inny dzień cyklu, a nie jego początek) i tak jest niewielkie.

Gość kikakuka
hej , mam bardzo podobny problem jednak moja sytuacja jest bardziej skomplikowana a mianowicie, wziełam tabletkę mając bardzo słabe krwawienie (plamienie) i po 2 dniach okres zanikł wiec nie wiem czy to nie był okres? czy to mozliwe aby krwawienie ustało? miałyście podobny przypadek?

Gość fiolek.......89
Przy przyjmowaniu tabletek krwawienie jest słabsze tak działają hormony że okres jest mniej obfity i krótszy