Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anngaannaaaaa

jak myślicie...

Polecane posty

Gość anngaannaaaaa

zabić się z niespełnionej miłości czy nie?

Za jakiś czas będziesz się śmiała z tej niespełnionej miłości, będziesz już w innym miejscu, wśród innych ludzi, dojrzalsza i mądrzejsza o doświadczenia życiowe:).

Żadna miłość nie jest aż tak nieszczęśliwa, żeby poświęcać swoje życie. Realia to nie antyczna tragedia, ani "Cierpienia Młodego Wertera". Malowniczo to się prezentuje w literaturze, ale w realu to trzeba zacisnąć zęby i przeboleć swoje werteryzmy w cichości serca. Życzę szybkiego powrotu do rzeczywistości, bo widzę, że wkraczasz na niebezpieczne grunta melancholii. :classic_cool:🌻

Gość ...dzikuska...
nie warto ja tam czekam i mam nadzieje ze wróci...minęło 7 lat...wiem ze byliśmy sobie pisani i kiedyś nadejdzie ta chwila kiedy znów będę tak bardzo szczęśliwa.To nie prawda ze jak zmieni się otoczenie to pójdzie wszystko w zapomnienie

Gość samotna dziewczyna
pewnie że nie

Miłość to pojęcie względne. Można czuć ją do samego siebie. Do pracy. Do zamiłowania. Do czegoś co kochamy. Co lubimy. Na co czekamy i z utęsknieniem czynimy. A czymże jest niespełniona miłość? Naiwnością w nieistniejące dobro? Niespełniona miłość to szansa na lepsze dzisiaj za moment! To niebo wypełnione najcieplejszymi zdaniami na nasz własny temat! To My! To nasze Ego :) To marzenia o czymś innym aniżeli puste gadanie tego niby wymarzonego. Zabić się dla niego?! TAK!!! Jak najbardziej za głupotą jestem na TAK! Bo po co BYĆ i ŻYĆ i zdobywać coraz to najcudniejsze doznania życia jakim jest życia dotyk.